Mandarin Oriental Paris

Paris, Paris
Mandarin Oriental Paris Genel
Mandarin Oriental Paris Genel
Mandarin Oriental Paris Havuz
Mandarin Oriental Paris Yeme / İçme
Mandarin Oriental Paris Yeme / İçme
Image More +31 fotoğraf
Mandarin Oriental Paris
Rue Saint Honore, 251 Paris, Paris

Mandarin Oriental Paris mükemmel bir Paris deneyimi yaşamak isteyen ziyaretçiler için aradıkları her imkana sahip. Bir yanında Louvre Müzesi, diğer yanında Champs Elysees caddesi bulunan otel Paris'in tam ortasında yaşayan bir bina. 

Paris'in en büyük ve lüks otellerinden biri olan Mandarin Oriental Paris 96 oda ve 39 suit ile konuklarına hizmet veriyor. Otelin tüm odaları siz değerli misafirlerinin tüm ihtiyaçları gözetilerek modern ve lüks bir şekilde dekore edilmiş. Engelli konuklar için uygun odaları bulunan otel evcil hayvanları da kabul ediyor. 

Güne başlarken alakart kahvaltı ile otelin usta aşçıları tarafından hazırlanan taze yemekleri tadabilir, dilerseniz geç kahvaltı seçeneğini tercih edebilirsiniz. Harika Brunch seçeneğiyle dünyaca tanınan otelin restoranında vejetaryen, glutensiz seçenekler ve başka birçok özel diyet seçenekleri de mevcut.

Birikmiş stresinizden arınmak için Spa merkezini kullanabilir, profesyonel masörlerin çalıştığı masaj odasında rahatlayabilir ve buhar odasında tazelenebilirsiniz. Daha tanıdık bir hizmet arayanlar içinse otelin bünyesinde bir geleneksel türk hamamı da var. Biraz yüzmek isterseniz ısıtmalı kapalı havuz da sizi bekliyor. Spor rutinini bozmak istemeyen misafirler içinse fitness salonu ter atmak için doğru adres.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Couture
Couture Suite, Süit
Süit,
Süit, Teras
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Mandarin,
Mandarin, Oda, Teras
Panoramic
Panoramic Süit
Süit
Süit (Duplex)
Deluxe
Deluxe Süit
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Mandarin,
Mandarin, Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x