Pansiyon Mandalin

Seferihisar, İzmir
Pansiyon Mandalin Genel
Pansiyon Mandalin Genel
Pansiyon Mandalin Yeme / İçme
Pansiyon Mandalin Aktiviteler
Pansiyon Mandalin Oda
Image More +6 fotoğraf
Pansiyon Mandalin
Sığacık Mahallesi 130. Sokak No:2 Seferihisar / İzmir Seferihisar, İzmir

Genellikle huzurlu bir tatil geçirmek isteyen gezginler tarafından tercih edilen Mandalin Pansiyon, İzmir’in sakinliği ile bilinen yerleşimlerinden Sığacık’ta konumlanıyor. Adnan Menderes Uluslararası Havalimanı ve İzmir şehir merkezinden tesise araçla 1 saat içinde erişmek mümkün. Beldenin adeta kalbinde yer alan otelden Sığacık Kalesi’ne gelmek için ise sadece birkaç adım atmanız yeterli. 

Misafirlerini sabah saatlerinde Ege yöresinin hem göze hem de damak tadına hitap eden kahvaltısıyla şımartan tesiste geleneksel reçellerden nefis böreklere kadar çeşitli tatları denemek mümkün. Sıcak çay eşliğinde sunulan kahvaltının yanı sıra zeytinyağlı hafif lezzetleri ve meşhur sakızlı muhallebiyi otelde konaklarken tadabilirsiniz. 

Standart odaların yanı sıra ailece tatile çıkanların rahatı düşünülerek düzenlenen bağlantılı oda seçeneği de bulunan tesiste saç kurutucu, özel banyo, duş malzemeleri ve günlük temizlik tüm misafirlere sunuluyor. Ayrıca otelde kaldığınız süre boyunca televizyon, uydu yayını ve internet bağlantısından yararlanabilirsiniz. 

Yaz aylarında denize girmek istediğinizde tesisin yakınlarında bulunan plajları tercih edebilirsiniz. Doğa yürüyüşü, bisiklet gezisi ve fotoğraf çekmek ise otelin çevresinde tadını çıkarabileceğiniz diğer keyifli aktivitelerden bazıları. 

Seferihisar merkezine 4,2 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bathroom
Comfort Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası
Bathroom
Comfort Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x