Blankenberge Otelleri Ara

En uygun Blankenberge otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Blankenberge otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Blankenberge Hakkında

Belçika'nın kuzeybatısında yer alan Blankenberge özellikle Belçika ve komşu ülkeleri için göze bir tatil destinasyonu. Bir sahil kenti olan Blankenberge geniş kumsallara sahip. Kentte şehiriçi ulaşım otobüslerle sağlanıyor ancak şehir merkezi yaya olarak gezilebilir. Bisiklet kiralamak Blankenberge'de en çok tercih edilen ulaşım alternatifi. Blankenberge tüm yıl nemli ve yağışlı bir havaya sahip. Yaz aylarında ortalama sıcaklık 20 derece civarında; kış aylarında ise 5-6 derece civarında oluyor.

Belçika tarihini, yaşam ve kültürünü yakından öğrenmenizi sağlayacak Belle Epoque Center şehrin gezilmesi gereken yerlerinden. Sürüngenlere merakı olanlar ve özellikle çocuklarıyla seyahat edenler Serpentarium'u görmeli. Şehir merkezinin biraz dışında kalsa da kum heykel sergisini kaçırmamalısınız. 11. yy'da inşa edilen St. Amanduskerk Kilisesi kentin önemli tarihi miraslarından birisi. Belgium Pier olarak anılan ve 360 derecelik bir terasla noktalanan 350 metre uzunluğundaki ahşap iskele kentin simgesi konumunda. Yaklaşık 2000 kişilik kapasitesi ile St. Rochuskerk Kilisesi de görülmeye değer noktalardan.

Sahil kıyısı boyunca uzanan Zeedijk Caddesi hem yürüyüş yapmak için hem de güzel bir manzara eşliğinde yemek keyfi yaşamak için ideal. Alışveriş için Kerkstraat ve Bakkerssraat caddeleri tercih edilebilir. Blankenberge sörf konusunda çok iddialı. Burada her türlü ekipmanı bulabilir, eğitim alabilir ve sörf kamplarına katılabilirsiniz. Her yıl ağustos ayının son pazar günü düzenlenen Çiçek Festivali kentin keyifli dönemlerinden birisi.

Kent ziyaretçilerine meşhur Belçika çikolatalarından almadan ve alkol tüketenlerin yerel biraları denemeden kentten ayrılmaması tavsiye edilir.