Ocean City Otelleri Ara

En uygun Ocean City otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Ocean City otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Ocean City Hakkında

Ocean City, Atlantik Okyanusu kıyısında, Maryland eyaleti içinde yer alan bir şehir. Şehirde bulunan Northside Park, çocukların rahatlıkla oynayacağı bir oyun alanına ve yürüyüş parkuruna sahip. Aynı zamanda plajı hoşunuza gidecek bir park. Ocean City Beach ise beyaz kumları, tertemiz suyu ve sahil güvenliğinin bulunduğu, şemsiye ve sandalye kiralayıp rahatça vakit geçirebileceğiniz bir plaj. Boardwalk etrafında oldukça fazla dükkânı, restoranı ve lunaparkı bulunan, güzel manzaralara sahip, temiz bir plaj.

Aynı zamanda Ocean City’e gelmişken küçük ve hoş bir kent müzesi olan Saving Station Museum’u gezmenizi öneririz. Plajların çevresi dâhil olmak üzere birçok otele sahip olan bu şehre veda etmeden Fractured Prune adındaki lezzetli çörekleri tatmanızı öneririz.

Trimper's Rides and Amusement Park gibi eğlence yerlerinin bulunduğu ve su sporlarının yapıldığı bu şehirde balık da tutabilirsiniz. Asıl gelir kaynağı balıkçılık olan bu şehir, aynı zamanda beyaz marlin balıklarının başkenti. Her yıl ağustos ayının başında, dünyanın en büyük balık turnuvası olan (White Marlin Open) burada yapılıyor. Uluslararası havalimanı, tren ve otobüsün bulunduğu bu şehirde sıcak ve ılıman iklim görülüyor.