Ghaziabad Otelleri Ara

En uygun Ghaziabad otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Ghaziabad otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Ghaziabad Hakkında

Ghaziabad, 1740 yılında İmparator Muhammed Şah'ın bakanı Wazir Ghazi-ud-din tarafından kurulmuştur. Turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bir çekim merkezi olan Ghaziabad, aynı zamanda Uttar Pradesh Geçidi olarak anılır. 

şehrin Delhi sınırına yakın, mimarisiyle dikkat çeken Mohan Nagar Tapınağı, yeşil bahçesinde dinlenebileceğiniz, sakin ve huzurlu bir yer. Buraya oldukça yakın konumlanan Modi Nagar’ın sokaklarını keşfe çıkıp, yerel lezzetlerini tatmak isteyebilirsiniz. Ayrıca Modi Nagar’da bulunan Laxmi Narayan Tapınağı’nı da mutlaka ziyaret etmelisiniz. Kırmızı Tapınak olarak anılan bu kutsal yer, hem mimarisi hem sakinliği ile huzur dolu.

Hindistan'daki diğer tüm Iskcon tapınakları gibi, Ghaziabad'da bulunan Iskcon Tapınağı da yıl boyunca Lord Krishna'ya ibadet etmek isteyen birçok insanı ve turistleri kendine çeker. Janmashtami Festivali boyunca süren kutlamalar müzik ve dans eşliğinde gece ve gündüz sürer. Tapınakta bulunan müzede, Ramayana, Mahabharata destanlarının izini sürebilirsiniz. Swaminarayan Akshardham, mimari özellikleriyle Tac Mahal kadar çarpıcı bulunan ve kendine hayran bırakan bir tapınak. İçerideki şovlar da ayrıca ilgi topluyor. Şehrin kalabalığından uzaklaşmak ve doğada sakin bir zaman geçirmek için Şehir Ormanı’na kaçabilirsiniz. Gölde botla gezinti yapabilir, uzun yürüyüşlere çıkabilirsiniz.

Bol baharat ve soslar ile çeşnilendirilen kırmızı et ağırlıklı Ghaziabad’in yerel mutfağında, vejeteryan beslenenler için de bakliyatlar kurtarıcı roldedir. Sokak lezzetlerinden, şık restoranlara geniş skalada uygun bütçeli menülere ulaşmak mümkündür.

Subtropikal iklimin hüküm sürdüğü Ghaziabad’a seyahat için en uygun dönem, nispeten az yağış düşen Şubat, Mart, Ekim,  Kasım, Aralık aylarıdır.