Hartbeespoort Otelleri Ara

En uygun Hartbeespoort otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Hartbeespoort otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Hartbeespoort Hakkında

Güney Afrika’nın kuzeybatısında yer alan Hartbeespoort tatil beldesi, en çok da Magaliesberg Dağları’nın eteklerindeki büyük barajıyla biliniyor.  Şehir koşturmacasında küçük bir mola ve huzur dolu bir dinlence isteyenlerin uğrak yeri olan belde, Pretoria ile Johannesburg arasında bir konumda olup, her iki yönden de araçla 45 dakikada ulaşabiliyorsunuz.   

Hartbeespoort’ın adı Magaliesberg Dağları’nın ulaşım aracı olan ve ‘Hartbe’ denilen antiloplardan esinlenerek ‘Hartbe’lerin Geçişi’ anlamına geliyor. Dağlarla ve doğayla sarıp sarmalanmış manzarası nefes kesen beldede, yılın her günü güneşli bir sabaha uyanıyorsunuz. Dağ patikaları, yerel pazarları, kaplıcaları, yaban hayatıyla iç içe konumuyla farklı bir atmosferi olan Hartbeespoort’da binicilik ve golf gibi aktiviteler yapabiliyor, sıcak hava balonları ve teleferik ağlarıyla dağlara kadar yükselebiliyorsunuz. Hartbeespoort Barajı rüzgar sörfü ve su kayağı gibi su sporlarının merkezi olmasının yanında tekneyle gezebileceğiniz bir dinginliğe sahip. Bisikletçiler için en keyifli bölge rotası olan belde yolları ise doğal güzellikleriyle farklı bir seyir oluşturuyor. Dağlara doğru yapacağınız yürüyüşlerde yüzebileceğiniz akarsu ve şelalelerle karşılaşıyor, Timsah Nehri’nde rafting yapabiliyor baraj çevresindeki parklarda vahşi doğayla tanışabiliyorsunuz. Büyük bir alan kaplaya hayvanat bahçesi, birçok yılan türünü bir arada görebileceğiniz yılan parkı, fil korunağı, bebek maymun tapınağı, Ann van Dyk Çita Merkezi ve dev baraj akvaryumuyla Hartbeespoort, Afrika ruhunu dorukta yaşatan yerler arasında başı çekiyor.

Hartbeespoort Barajı aynı zamanda beldenin en popüler spor müsabakalarının düzenlendiği bir yarış alanı. Om Die Ultra Maratonu her yıl 10.000’i aşan katılımcı sayısıyla en iyi ulusal yarışlardan biri olarak gösteriliyor. Van Gaalen peynir koşusu ve geleneksel patika koşusu da beldenin en bilinen ve en izlenen müsabakaları arasında yer alıyor.

Hartbeespoort en yakın uluslararası alan olan Lanseria Uluslararası Havaalanı'na 15 kilometre mesafede bulunuyor. Bölge keşfinde de kullanabileceğiniz 4x4 safari aracı kiralayarak veya taksi kullanarak şehir merkezine transfer yapabiliyorsunuz.