Jeffreys Bay Otelleri Ara

En uygun Jeffreys Bay otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Jeffreys Bay otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Jeffreys Bay Hakkında

Jeffrey's Bay Güney Afrika’nın ucunda konumlanan en büyüleyici kıyılara sahip şehirlerden. Nelson Mandela Körfezi ile Cape Town arasında bir rota çizen bu büyülü kıyılar Tsitsikamma Ormanı, Plettenberg Körfezi ve Knysna sahil kentlerinden geçiyor. Dünyanın en iyi 10 sörf şehrinden biri ve Güney Afrika’nın da sörfte bir numarası olan şehir kısaca ‘J’Bay’ olarak anılıyor.

Hint Okyanusu’nun sıcak dalgaları ve altın kumlarıyla çevrili Jeffrey's Bayuluslararası sörfçülerin gözdesi. Kentin efsanevi dalgalarının en yüksek olduğu zamanlar ise marttan ekime kadar olan sıcak dönem. Uluslararası Billabong Pro sörf yarışmasının düzenlendiği Surfers Point, Kitchen Windows ve Super Tube ise kentin en popüler sörf rotalarını oluşturuyor. Güneşin ve denizin tadını çıkarmak isteyenler için en güzel tatil kombinasyonlarından biri olan şehirde farklı kabuklu deniz hayvanları, yunuslar ve dalış için muhteşem resiflerle karşılaşıyor, hiç sörf yapmamış olsanız bile yaygın kurslardan alacağınız eğitimle müthiş sörf tecrübeleri edinebiliyorsunuz.

Kalabalık bir şehir olan Jeffrey's Bay’ın her iki tarafı da nehirler ve zengin doğa rezervleriyle dolu. Plajları ise en popüler olan Dolphin Plajı başta olmak üzere Mavi Bayrak sahibi. Deniz kabuklarının güzelliğiyle nam salan kentin en hareketli ve en eğlenceli olduğu dönemler ise Kabuk Festivali’nin düzenlendiği dönemler. Festival süresince bu kabuklardan yapılan süs eşyalarıyla bezeli tezgahlarla karşılaşıyor, bol bol alışveriş yapabiliyorsunuz. Addo Elephant Park’ta 450 den fazla fil görebileceğiniz gibi Shamwari Oyun Rezervi’nde ‘Afrika Beşlisi’ denilen hayvan grubundan leopar ve aslanları da doğal ortamlarında izleyebiliyorsunuz. Hem doğa hem de deniz aktivitelerinin cenneti olan Jeffrey's Bay’da yerel şarap tadımlarına katılmayı da unutmayın.

Jeffrey's Bay’a havayoluyla ulaşımlarınızda inebileceğiniz en yakın havaalanı Port Elizabeth Uluslararası Havaalanı. Kente 90 kilometre mesafede bulunan havaalanından taksiyle, otobüsle veya araç kiralayarak şehre ulaşmanız mümkün.