Lord Hotel

Altınyunus Mahallesi, Çeşme, İzmir
Lord Hotel Genel
Lord Hotel Genel
Lord Hotel Havuz
Lord Hotel Havuz
Lord Hotel Havuz
Image More +15 fotoğraf
Lord Hotel
Altınyunus, 3435. Sk. No: 2, 35930 Çeşme/İzmir Çeşme, İzmir

Lord Hotel, İzmir Çeşme’de misafirlerini ağırlıyor. 31 standart 2 süit odasıyla hizmet veren otelde standart odalarda 2, süit odalarda maksimum 4 misafir konaklayabiliyor. Odalarda misafirler ücretsiz Wi-Fi, LED TV, klima, telefon, minibar, emanet kasası, balkon, duşakabin, banyo malzemeleri ve saç kurutma makinesi gibi imkanlardan yararlanabiliyorlar.  Yeme içme olanakları olarak otelde bulunan kapalı ve açık restoranlardan A la Carte ve açık büfe olarak faydalanabilir, akşam üstü kahve ve atıştırmalık servisinin keyfini çıkartabilirsiniz. Otel içerisinde havuz bar ve lounge da bulunmakta.

Kendine ait 1 adet açık havuzu, bir adet çocuk havuzu ve bir adet de su jetli havuzu bulunan otel, halk plajına da 100 metre uzaklıkta konumlanıyor. Otel genelinde ücretsiz Wi-Fi, otopark, araba kiralama, doktor, fotoğrafçı hizmetleri sağlanıyor.

Çeşme ve Alaçatı merkezlerine üçer km uzakta bulunan otel, Ege seyahatinizde size konforlu bir dinlenme noktası sağlıyor. Uçakla seyahat eden misafirler için en yakın havaalanı 80 km uzaklıktaki İzmir Adnan Menderes Havaalanı.

Çeşme merkezine 2,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1+1
1+1 Deniz Manzaralı Suite Oda Suit
Standart
Standart Deniz Manzaralı Oda
Standart
Standart Bahçe Manzaralı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Family
Family Süit
Standard
Standard Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x