Yamagata Otelleri Ara

En uygun Yamagata otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Yamagata otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Yamagata Hakkında

Yamagata Hakkında

Japonya'nın kuzey doğusunda yer alan Yamagata şehrinin alanının neredeyse üçte ikisini kalın ormanlarla kaplı dağlık bir bölge oluşturuyor. Yamagata, Japonya'da en çok şelaleye ev sahipliği yapan şehir. Burada 230'dan fazla güzel şelale göreceksiniz, bu muhteşem şelalelerden dolayı Yamagata şehri “Şelaleler Krallığı” olarak biliniyor. Hem eşsiz Japon tapınakları göreceğiniz hem de doğal güzellikler arasında gezeceğiniz Yamagata, her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapıyor.

Yamagata gezinizde ilk uğramanız gereken yer olan Hoshuyama Risshaku Tapınağı, M.S 860 yılında Heian döneminde kurulmuş. “Dağlardaki tapınak” olarak da bilinen bu etkileyici tapınak, aslında birkaç tapınaktan oluşuyor. Ana tapınak Konponkyu-do, 538 metre yükseklikte yer alıyor ve ikonik kırmızı pagodası ile burada en çok ilgi çeken tapınak. Çarpıcı renkleri ve benzersiz konumundan dolayı Hoshuyama Risshaku Tapınağı, Yamagata’da en çok fotoğraflanan yer.

Kajo Parkı ise Yamagata Kast Harabeleri’ni de içerdiği için çok seviliyor. Burada gezeceğiniz görkemli Yamagata Kalesi, 1356'da inşa edildi ve Japonya'nın en iyi 100 kalesinden biri olarak seçildi. Kale, savaş sırasında bir zamanlar sis tarafından gizlendiği için “sisin içindeki kale” olarak ünlü oldu. Parkın içinde Yamagata Şehri Bölge Müzesi ve Yamagata Sanat Müzesi gibi çok sayıda kültürel tesisi de gezme şansı bulacaksınız. Okama Krateri Gölü de Yamagata şehrinin en popüler yerlerinden biri. Bu etkileyici göl, hava veya mevsim değiştiğinde göl suyunun muhteşem manzaraları nedeniyle ünlü oldu. Göl, mevsime göre mavi, yeşil, kahverengi ve pembe gibi farklı renklere dönüşüyor ve bu özelliğiyle doğa fotoğrafçılarını kendine çekiyor.