Liona Residence

Bodrum, Muğla
Liona Residence Genel
Liona Residence Genel
Liona Residence Genel
Liona Residence Genel
Liona Residence Havuz
Image More +13 fotoğraf
Liona Residence
Aşağı Mh, Hacıoğlu Sk., 48965 Bodrum/Muğla Bodrum, Muğla

Liona Residence Bodrum'da sakin ve rahatlatıcı bir ziyaret isteyen tatilseverleri bekliyor. Denize sıfır konumuyla dikkatleri üzerine çeken bu tatlı apart otel Mavi Bayraklı plajıyla keyifli günler vadediyor. Otelin taş duvarlar ve ahşap sütunlarla göze çarpan mimarisi binaya otantik ve sıcak bir hava katıyor.

Otel modern bir şekilde dekore edilmiş 6 odaya sahip. Odalarda balkon, mutfak, oda kasası, klima ve uydu bağlantılı televizyon bulunuyor. Otelin her alanından kolayca erişebileceğiniz ücretsiz kablosuz internet imkanı mevcut. Otel restoranında usta aşçıların elinden çıkan lezzetli yemekler yiyebilir, barda birbirinden güzel içkiler deneyebilirsiniz. Dilerseniz kahvaltınızı odanızın balkonunda muhteşem deniz manzarasını izleyerek yapabilir ve güne neşeyle başlayabilirsiniz. Otelin açık havuzu biraz kulaç atmak isterseniz sizleri bekliyor. Sonrasında güneşlenmek için şezlonglarda uzanırken içkilerinizi yudumlayarak rahatlayabilirsiniz.

Milas Havaalanı'na 48 kilometre uzaklıkta bulunan otel, siz değerli misafirlerin rahat ulaşım sağlayabilmesi için havaalanı transfer servisine sahip. Özel araçla seyahat eden konuklarsa araçlarını otelin ücretsiz otoparkına güvenle park edebilirler. Şehri tanımak isteyen konuklar için Pedasa Antik Kenti, Bodrum Kalesi ve Denizaltı Arkeoloji Müzesi bir araba uzaklıkta.

Bodrum merkezine 14,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1+1
Standart Standart
Residence
Residence With Pool Wiew
Room
Monthly Residence

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x