Limapark Hotel

Serdivan, Sakarya
Limapark Hotel Genel
Limapark Hotel Genel
Limapark Hotel Genel
Limapark Hotel Havuz
Limapark Hotel Yeme / İçme
Image More +19 fotoğraf
Limapark Hotel
İstiklal Mahallesi, 2. Cd. No:65, 54100 Serdivan/Sakarya Serdivan, Sakarya

Limapark Hotel, ister iş dolayısıyla ister turistik amaçlarla yolu Sakarya’ya düşen misafirlere konforlu bir konaklama deneyimi sunuyor. 99 odasıyla hizmet veren otelde Standart, Business ve King Suit oda seçenekleri bulunuyor. Otelin odalarında ise misafirlere odaya özel banyo, havlu, banyo bukleti, saç kurutma makinesi, klima, uydu yayını, düz ekran TV, minibar, ücretsiz Wi-Fi, kasa ve çalışma masası gibi konfor olanakları sunuluyor.

Otel misafirlerin damak tadına hitap eden zengin açık büfe kahvaltıları ve akşam yemeklerini bünyesinde bulunan Maja Restaurant’da servis ediyor. Otelin ayrıca terasında kırmızı konseptiyle servis yapan Efe Roof Restaurant isimli bir A la Carte restoranı daha bulunuyor.

Yaz sıcaklarında serinlemek isteyen misafirlerin gözdesi olacak açık havuz, çevresindeki şezlong ve şemsiyelerle misafirleri bekliyor. Ayrıca otelde bulunan spa merkezinde misafirler sauna ve hamamdan ücretsiz yararlanabiliyor, ek ücret karşılığında masaj hizmetinden de faydalanabiliyorlar.

Adapazarı merkezine 6 kilometre uzaklıkta bulunan otel İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 111 kilometre, İstanbul Havalimanına ise 159 kilometre uzaklıkta.

Sapanca merkezine 13,5 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Comfort
Comfort Süit, 1 Yatak Odası, Jakuzi
Room
Standart Aile Odası
Room
Aile Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

 

Evcil hayvan alınmaz

Yakınındaki Oteller

x