Lifos Hotel

Kocasinan, Kayseri
Lifos Hotel Genel
Lifos Hotel Genel
Lifos Hotel Genel
Lifos Hotel Yeme / İçme
Lifos Hotel Yeme / İçme
Image More +24 fotoğraf
Lifos Hotel
Sanayi, Kocasinan Blv. No:78, 38010 Kocasinan/Kayseri Kocasinan, Kayseri

Kış sporlarının önemli adreslerinden Erciyes Kayak Merkezi’ne 20 km, Kapadokya ve Ürgüp'ün tarihi güzelliklerine ise araçla 30 dakika uzaklıkta hizmet veren Lifos Hotel, Kayseri merkezindeki güzel konumuyla hem iş seyahatleri hem de aile tatilleri için tercih edilen bir tesis.

42 tane şehir manzaralı sade ve şık dekorasyonlu odaya sahip otelin odalarında büyük ekran televizyondan geniş ortopedik yataklara, donanım lüks banyodan ayrı oturma alanlarına kadar pek çok özellik bulabilirsiniz.

Panoramik Kayseri manzaralı teras restoranı Lifos Mutfak’ta ücretsiz açık büfe kahvaltılar tadabileceğiniz otelde öğle ve akşam yemeklerinde ise deneyimli şeflerin hazırladığı Kayseri’nin dünyaca ünlü mutfağından lezzetleri, Anadolu’nun sevilen et ve sebze yemekleri, diyet ve çocuk menüleri misafirlere sunuluyor.

Sıcak soğuk içecekler, hafif atıştırmalıklar, çay ve kahve çeşitleri servis eden bir tane de kafesi olan otelde hem odalarda hem de iç mekanlarda ücretsiz yüksek hızlı kablosuz internet kullanabilir ve ücretsiz otoparktan faydalanabilirsiniz.

Lifos Hotel’den Gevher Nesibe Camii 10 dakika, Kayseri Saat Kulesi 20 dakika, Kayseri Kaleiçi 22 dakika, Atatürk Evi Müzesi 30 dakika ve Aziz Aydınlatıcı Krikor Kilisesi 35 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Kayseri merkezine 11,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Triple
Triple Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Double
Double Oda
Twin
İki Ayrı Yataklı Oda
Iki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x