Lidya Sardes Termal Hotel Spa

Salihli, Manisa
Lidya Sardes Termal Hotel Spa Genel
Lidya Sardes Termal Hotel Spa Genel
Lidya Sardes Termal Hotel Spa Genel
Lidya Sardes Termal Hotel Spa Genel
Lidya Sardes Termal Hotel Spa Havuz
Image More +29 fotoğraf
Lidya Sardes Termal Hotel Spa
Yeşilyurt Mah. 904 Sok. No:23 Salihli Manisa 45310 Salihli, Manisa

Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Lidya Sardes Termal Hotel Spa, büyük şehirlerin yorgunluğundan ve stresinden arınmak isteyenler için ideal. Termal özelliği ile öne çıkan tesisi ailecek yapacağınız tatillerde de tercih edebilirsiniz. Salihli'nin merkezine 2 kilometre uzaklıkta konumlanan tesis bölgenin turistik mekanlarından olan Kurşunlu Kaplıcaları ve Bozdağ Kayak Merkezi'ne de oldukça yakın. 

9500 metrekarelik bir alana kurulu olan tesiste toplam 123 oda bulunuyor. Bütün odalar konforlu bir tatil geçirmeniz için uygun mobilyalarla döşenmiş. Tesiste engelli misafirlerin katlara ulaşımını kolaylaştıracak bir asansör de var. Açık, kapalı ve termal havuzları bulunan tesisin olanakları arasında sauna, hamam, masaj, güzellik salonu ve kuaför salonu da mevcut. Tatilinizi yaparken ter atmak istiyorsanız dilediğiniz an tesisin fitness salonunu kullanabilirsiniz. 

Yarım pansiyon konseptiyle hizmet veren tesiste sabah kahvaltıları açık büfe biçiminde ve akşam yemekleri alakart olarak servis ediliyor. Tesis alkollü ve alkolsüz birçok içeceğin sunulduğu bir bara sahip. İş seyahatlerinizde kullanabileceğiniz bir konferans salonu olan tesis, ücretsiz otopark ve araba kiralama hizmeti de veriyor. Tesis, Adnan Menderes Havaalanı'na 86 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bahçe
Bahçe Suit
Standart
Standart Oda
Corner
Corner Oda
Standard
Standard Oda
Apart
Apart Daire
Room
Bahçe Standart Oda
Room
Standard Oda, Köşe

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x