Leyla Hanım Konağı

Safranbolu, Karabük
Leyla Hanım Konağı Genel
Leyla Hanım Konağı Genel
Leyla Hanım Konağı Genel
Leyla Hanım Konağı Genel
Leyla Hanım Konağı Genel
Image More +14 fotoğraf
Leyla Hanım Konağı
Çeşme Mahallesi Hükümet Sokak No: 25, Kent Tarihi Müzesi Yanı, Safranbolu/Karabük Safranbolu, Karabük

Leyla Hanım Konağı, Safranbolu'nun yaklaşık 250 yıldır ayakta duran tarihi konaklarından birinin aslına uygun bir biçimde restore edilmesiyle 2012 senesinde hizmete açılmış. Hizmete açıldığı yıl En İyi Restore Edilen Ev Onur Ödülü'nü alan konak, hem geleneksel bir tatil geçirip hem de bugünün olanaklarından yararlanmak isteyen misafirler için oldukça uygun.

Konakta ahşap zeminli, geleneksel kilim ve oturma alanlarının olduğu suit ve deluxe seçenekleriyle toplam 10 oda bulunuyor. Konağın restoranında her sabah taze olarak hazırlanan geleneksel Türk kahvaltıları, Safranbolu yöresinden birçok yeni lezzetle tanışmanıza fırsat sunuyor. Konakta alakart restoran ve barbekü imkanları da mevcut. Konağın geniş bahçesinde dilerseniz sabah kahvaltılarınızı ve akşam yemeklerinizi geçirebilir, dilerseniz gün içinde soluklanmak için içeceklerinizi içebilir, dilerseniz dostlarınızla geçirmek istediğiniz düğün, nişan, doğum günü gibi özel günlerinizi organize edebilirsiniz. Leyla Hanım Konağı siz değerli misafirlerine deneyimli ve güler yüzlü ekibi ve tarihi dokusuyla unutamayacağınız günler vadediyor.

Arabasıyla seyahat eden misafirlerine ücretsiz otopark imkanı sunan konak Zonguldak Havaalanı'na 100, Esenboğa Havaalanı'na ise 240 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

Karabük merkezine 12,3 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Suit
Standart Suit
Suite
Suite Oda (İptal Edilemez) Suit
Suit
Suit Oda
Suit
Suit Suit
Suite
Suite Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x