Le Royal Monceau Raffles Paris

Paris, Paris
Le Royal Monceau Raffles Paris Genel
Le Royal Monceau Raffles Paris Genel
Le Royal Monceau Raffles Paris Genel
Le Royal Monceau Raffles Paris Havuz
Le Royal Monceau Raffles Paris Havuz
Image More +15 fotoğraf
Le Royal Monceau Raffles Paris
Avenue Hoche, 37 Paris, Paris

Le Royal Monceau Raffles Paris; Avenue Hoche'de harika bir konuma sahip, canlı ve çağdaş bir tarzda yeniden yorumlanan tarihi bir simge yapı. Arc de Triomphe, Champs Elysées ve Parc Monceau'ya yürüme mesafesinde yer alan otel yılın her dönemi unutamayacağınız bir tatil deneyimi yaşatmak için sizleri bekliyor. 

Hem iş seyahatleriniz hem de romantik tatilleriniz için oldukça uygun olan otel 1928 yılından beri misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Evcil hayvan dostu olan otelin odalarının tamamı sevimli dostlarınızın ve sizin daha konforlu bir tatil geçirmeniz için özel olarak hazırlanmış. 7 katlı olan otelde engelli misafirlerin katlara daha kolay ulaşmasını sağlayacak bir asansör ve engellilere uygun banyolar bulunuyor. 

İtalyan, Japon ve dünya mutfaklarından seçkin yemeklerin servis edildiği bir restorana sahip olan otelde ünlü Fransız şaraplarını tadabileceğiniz barlar da var. Şık mobilyalarla döşenmiş restoran ve barlarda dostlarınızla harika zamanlar geçireceksiniz. Misafirlerine stresten uzaklaşıp arınacakları olanaklar sunan otelde ısıtmalı kapalı havuz, sauna, bahar odası ve spa merkezi mevcut. Otelin fitness salonunda dilediğiniz her an ter atarak rahatlayabilirsiniz. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çift
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
Junior
Standart Junior Suit
Presidential
Presidential Süit (Katara)
Signature
Signature Süit
Deluxe
Deluxe Oda (Collection)
Süit
Süit (Ray Charles)
Artist
Artist Room
Süit
Süit (Prestige)
Gallery
Gallery Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Süit
Süit (Lifestyle)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x