Larnaca Otelleri Ara

En uygun Larnaca otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Larnaca otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Larnaca Hakkında

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin en önemli şehirlerinden biri olan Larnaka, adanın güneydoğusunda yer alıyor. Bir kıyı kenti olan Larnaka, aynı zamanda göz alıcı plajları ile tarihi ve doğal güzellikleri ile bilinen tam bir tatil kenti. Aynı zamanda adanın en büyük havalimanı bu şehirde ve her yıl çok sayıda yabancı turisti ağırlıyor. Sadece günümüzde değil, geçmiş dönemlerde de önemli bir ticaret merkezi olan şehrin geçmişi yaklaşık 6000 yıl öncesine dayanıyor.

Adanın genelinde olduğu gibi Larnaka'da da ılıman bir iklim hakim. Yıl boyu çok büyük sıcaklık farklarının görülmediği şehirde yaz aylarında ortalama sıcaklık 30 derece, kış aylarında ise 15 derece civarında ölçülüyor. Şehri ziyaret etmek için en uygun dönem ise ilkbahar ve sonbahar ayları. Eğer deniz ve güneş keyfi yapmak isterseniz yaz aylarını da tercih edebilirsiniz. Ancak bu dönemde sıcaklığın çok yüksek seviyelerde olabileceğini de unutmayın.

Larnaka Kalesi, St. Lazarus Kilisesi gibi görüleye değer tarihi ve turistik yerlere de sahip şehirde başta mezeler olmak üzere Rum mutfağının en güzel örneklerini deneyebilirsiniz. Larnaka Tuz Gölü ise özellikle pembe renkli flamingoları ile şehir ve çevresinde görülebilecek en iyi alternatifler arasında.