Lamec Hotel Business

Gebze, Kocaeli
Lamec Hotel Business Genel
Lamec Hotel Business Genel
Lamec Hotel Business Genel
Lamec Hotel Business Yeme / İçme
Lamec Hotel Business Yeme / İçme
Image More +9 fotoğraf
Lamec Hotel Business
Sultan Orhan, Kışla Cd. No:46, 41400 Gebze/Kocaeli Gebze, Kocaeli

Gebze Eskihisar mevkiinde konumlanan Lamec Hotel Business, modern atmosferiyle iş seyahatleri veya keşif amaçlı gezilerde misafirlerini bekliyor. Yenilikçi mimarisiyle yerli ve yabancı konuklarını cezbeden tesise Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel transfer ve taksi yardımıyla kolayca erişmek mümkün. Otelin yakınlarından geçen toplu taşıma hatları ise ziyaretçilere bütçe dostu alternatif sunuyor. 

Tesisin toplantı salonunu iş görüşmelerinizi rahat bir ortama taşımak adına değerlendirebilirsiniz. Otelde sene boyunca geniş çaplı kutlamalar ve organizasyonların düzenlenebileceği alanlar da mevcut. 

Tesisin SPA merkezinde geleneksel Türk hamamı, sauna ve yüzme havuzundan yararlanabilirsiniz. Otelin fitness bölümünde ise spor yaparak enerjinizi dengeleme olanağı bulabilirsiniz. 

Tesisin renkli detaylarıyla beğenilen restoranında farklı mutfaklara ait nefis tatlar sunuluyor. Otelde dilerseniz gün içinde mola vermek amacıyla tercih edebileceğiniz dinlenme köşeleri de var. 

Tesiste konaklamanızı araba kiralama, kuru temizleme, pantolon ütüsü ve odada kahvaltı gibi ekstra hizmetlerle zenginleştirebilirsiniz. Günlük temizlik, internet bağlantısı ve otopark ise otelin ücretsiz ayrıcalıkları arasında. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Standart
Standart Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

 

Çift konaklamalarında evlilik şartı aranmaktadır.

Yakınındaki Oteller

x