Altınoluk Otelleri Ara

En uygun Altınoluk otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Altınoluk otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Altınoluk Hakkında

Yaz aylarında yüz binlerce turist ağırlayan Altınoluk, Balıkesir’in turistik ilçesi Edremit’e bağlıdır. İklimi, denizi ve tarihi alanlarıyla çok sevilen bölgede tatil yapılacağında Edremit otelleri için yaz sezonuna erken rezervasyon yapmak gerekiyor. Genellikle yarım pansiyon ve oda kahvaltı servisi veren Altınoluk otelleri arasında her bütçeye uygun bir seçenek mevcut.

Altınoluk’a gitmek için hem kara hem havayolu kullanılıyor. Edremit Havalimanı’nda indikten sonra özel servisler ve transfer hizmeti ile beldeye ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin neredeyse her noktasından, özellikle yaz aylarında Altınoluk Terminali’ne direkt araç bulmak mümkün.

Altınoluk’ta konaklama için romantik, çocuklu aile, denize sıfır, kum plajı olan, İslami ve ekonomik temalarından size en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Otellerin bazılarında SPA, havuz, aquapark, Türk Hamamı, jakuzi, masaj gibi ek hizmetler de bulunmakta.

Altınoluk, efsanelere konu olmuş İda Dağı’nın eteklerinde bulunuyor. Yeşil ile mavinin enfes buluşmasına tanıklık eden bölgenin doğal güzellikleri kadar tarihi alanları da meşhur. Sarıkız Tepesi, Hasanboğuldu Göleti ve Sütuven Şelalesi görülmesi gereken doğal güzelliklerden birkaçı. Tarih sever misafirlere hitap eden Tahtakuşlar Etnografya Müzesi ve Antandros Antik Kenti’ni de ziyaret edebilirsiniz.

Altınoluk’un ünlü zeytinlerinden elde edilen zeytinyağları tatmak ve bilgi almak için bölgedeki üretim alanları misafirlere açık. Trekking sevenler için İda Dağı ideal bir yürüyüş parkuru sunuyor.

Altınoluk Galeri

Altınoluk Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 455,20 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Altınoluk Seyahat Yazıları

Altınoluk Sıkça Sorulan Sorular

Altınoluk’ta bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Altınoluk’taki popüler ucuz oteller içerisinde Kervan Tatil Köyü, Antik Manastır Butik Otel ve Zeytin Hotel bulunuyor.

Altınoluk’ta bulunan en iyi oteller hangileri?

Altınoluk’taki popüler oteller içerisinde Rawda Resort Hotel, Antik Manastır Butik Otel ve Rezone Health Oxygen Hotel Kazdağları bulunuyor.