Laleli Otelleri Ara

En uygun Laleli otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Laleli otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Laleli Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Laleli Sıkça Sorulan Sorular

Laleli’de bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Laleli’deki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Crowne Plaza İstanbul - Old City, an IHG Hotel bulunuyor.

Laleli’de bulunan en iyi ucuz oteller hangileri? .

Laleli’deki popüler ucuz oteller içerisinde Pianoforte Hotel, İstanbul Royal Hotel ve My Assos Hotel bulunuyor

Laleli’de nerede kalınır?

Turistik noktalara yakın ve özellikle yabancı turistler tarafından sevilen Laleli’de çok sayıda konaklama alanı bulunuyor. Bütçenize uygun olarak pansiyon, 2,3 veya 4 yıldızlı otellerden birini seçebilirsiniz. Konaklamanıza uygun olarak sadece oda, oda-kahvaltı veya yarım pansiyon seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

Laleli’ye yakın semtler nerelerdir?

Laleli, Beyazıt ile Aksaray’ın arasında kalan bir semt. Burada bulunan İstanbul Üniversitesi sebebiyle öğrenciler yoğun olarak bu üç semtte yaşıyor. Bu durum bölgedeki sosyal hayat hareketliliğini çoğaltıyor ve renklendiriyor. Ayrıca Eminönü ilçesi ve Kumkapı, Yenikapı ve Çapa semtleri de yakın sayılabilecek diğer noktalardan.

Laleli – Sultanahmet arası kaç km?

Laleli – Sultanahmet arası yaklaşık 5 km’dir ve özel araçla gitmek, trafik sebebiyle ortalama 20 dakika sürer. İki nokta arasında yürürken İstanbul’un farklı bir yüzünü keşfedebilir, Laleli’nin ünlü tekstil mağazalarından alışveriş yapabilir, turistik hediye mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Tercih etmeniz durumunda bu noktalar arasında çalışan otobüs ve travmay seferleri de bulunuyor.

Laleli’de ne yenir?

Laleli, turistik bir yer olması sebebiyle hem geleneksel Türk lezzetlerini hem dünya mutfaklarını hem de zincir restoranları içinde barındırıyor. Fatih ilçesindeki ikramı bol olan restoranların kebapları, Sultanahmet’teki yerli-yabancı herkesin bayıldığı köfteler ve Vefa’daki ünlü boza Laleli ziyaretinizde tatmanız gereken lezzetlerden.

Laleli’ye nasıl gidilir?

İstanbul’a hava, deniz ve kara yollarıyla ulaşmak mümkün. Havayoluyla gelip Sabiha Gökçen Havalimanı’na indiyseniz Taksim yönüne giden, İstanbul Havalimanı’nda indiyseniz Sultanahmet yönüne giden özel servisleri tercih edebilirsiniz. Taksim’den kalkan dolmuş ve otobüslerle veya taksi kullanarak Laleli’ye ulaşabilirsiniz. İstanbul içinden yolculuk için otobüs, dolmuş, travmay ve metrodan yararlanabilirsiniz.

Laleli’de nereler gezilir?

İstanbul’un turistik ilçelerinde Fatih’te bulunan Laleli’de gezilebilecek çok sayıda tarihi yer var. Laleli otellerine yürüyüş mesafesinde olan Laleli Camii, Capitolium Manastırı, Laleli Külliyesi ve Taş Han gezilebilecek ilk yerlerden.

Bölgeden toplu taşıma veya özel araçla kısa sürede tarihi yarımada olarak da bilinen Sultanahmet Meydanı’na ulaşabilirsiniz. Burada Sultanahmet Camii, Ayasofya, Theodosius Dikilitaşı ve Gülhane Parkı’nı gezebilirsiniz. Müzeleri sevenler için burada Türk ve İslam Eserleri Müzesi, Topkapı Sarayı, İstanbul Arkeoloji Müzeleri, Büyük Saray Mozaikleri Müzesi ve Yerebatan Sarnıcı bulunuyor.