Lakeside Garden

Milas, Muğla
Lakeside Garden Genel
Lakeside Garden Genel
Lakeside Garden Genel
Lakeside Garden Genel
Lakeside Garden Genel
Image More +140 fotoğraf
Lakeside Garden
Bogazici Koyu Siteler Mevkii, Bogazici 48200 Milas, Muğla

Mavinin ve yeşilin eşsiz bir uyumla buluştuğu turizm ilçelerinden Milas’ta konumlanan Lakeside Garden, 2009 yılından bu yana misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Çocuk havuzu ve parkıyla birlikte 3 açık, 1 kapalı havuz ve saunalı tesiste; spor salonu ve tenis kortundan faydalanabilirsiniz. Geniş kapasiteli ve deniz manzaralı otelde; restoran, bar ve büfenin yanı sıra bahçe ve terasta zaman geçirerek tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Lakeside Garden’ın eviniz rahatlığında hissedeceğiniz odalarında ise; çamaşır, kurutma ve bulaşık makinesi, buzdolabı ve ocak başta olmak üzere mutfak araç gereçleri, oturma alanlarındaki çekyat, televizyon ve masanın yanı sıra konforlu banyo, yatak odası ve manzaralı balkonlar sizi bekliyor. Kütüphane, çamaşırhane, ücretli havaalanı servisi ve arabanızla gelmeniz durumunda kullanabileceğiniz ücretsiz otopark da otelde mevcut diğer hizmetlerden.

Milas’ın huzurlu köylerinden Boğaziçi’de bulunan otel; Güllük Limanı’na arabayla yarım saat, Bodrum’a 40 dakika, Bafa Gölü’ne, Yalıkavak’a ve Bitez’e bir saat uzaklıkta yer alıyor.

Milas merkezine 15,3 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x