Male Otelleri Ara

En uygun Male otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Male otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Male Hakkında

Maldivler, Hint Okyanusu'nda 1.200 adadan oluşan bir devlettir. Hindistan ve Sri Lanka arasında yer alan bu ada ülkesinde, yaklaşık 1.000 ada ıssızdır ve yaşam yoktur. Birbirinden lüks ve konforlu otelleri, özelikle denizin üzerindeki bungalow tarzı odalarıyla alternatif konaklama hizmeti sunan bu Ada devletinde, neredeyse her adada başka bir otel bulunur.

Su sporları konusunda da misafirlerine dalış, sörf, köpekbalıklarıyla yüzme gibi çok sayıda alternatifler sunan Maldivler, özellikle romantik tatil yapmak isteyenlerin ve balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği yerlerin başında geliyor.

THY'nin İstanbul'dan direkt uçuşlarına başladığı Maldiv Adalarına gitmek için vize almanız da gerekmiyor. Yüzde 97'sinin Müslüman olduğu Maldiv adalarında otellerde içki satılsa da, ülkeye alkol ve domuz eti sokmak yasak. Ülkede şeriat hukuku geçerli ancak turistler bu uygulamanın dışında tutuluyor.

Tropikal iklimin hüküm sürdüğü Maldiv Adaları'na yılın her mevsimi gidebilirsiniz ancak yaz ayları Mayıs ve Ağustos ayları en yağışlı zamanı. Bu yüzden kışın ya da bahar aylarını tercih etmenizi tavsiye ederiz. İstanbul-Maldivler uçakla yaklaşık 8 ya da 9 saat sürüyor. Beyaz kumsalları harika deniziyle büyüleyici bir tatil yapabileceğiniz Maldivler de ıssız ada yolculukları da yapabilirsiniz. Ancak bir gezdiğiniz ada birkaç yıl sonra yok olabilir. Ülkenin 100 sene içerisinde sular altında kalacağı tahmin ediliyor. Bu yüzden Avustralya Maldiv halkına şimdide sığınma hakkı verdi.

Male Galeri

Male Şehir Rehberi