Laganas Otelleri Ara

En uygun Laganas otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Laganas otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Laganas Hakkında

Laganas, Yunanistan’da yerli halkın deyişiyle Zakynthos, turistlerin deyişiyle Zante’nin güney kesimindeki en büyük ve en ünlü tatil beldesi. Belde 9 kilometre uzunluğunda Zante’deki en büyük plaja ev sahipliği yapıyor ve Yunanistan’da gece hayatının en aktif olduğu tatil destinasyonlarında yer alıyor.

İyonya Denizi’nin kristal sularında yüzmek, yumuşacık altın kumlarında güneşlenmek ve yumurtalarını buraya bırakan Caretta Caretta’ları izlemek için muhteşem bir seçim olan Laganas,  Zakynthos Ulusal Deniz Parkı’nın da bir parçası.  Sığ ve sıcak sulara sahip devasa bir kumsalla karşılaşacağınız belde plajı Akdeniz kaplumbağalarının üreme merkezi olduğu için, tüplü dalış dışında su sporlarına izin verilmiyor. Laganas Koyu’ndan cam tabanlı teknelerle Marathonisi Adası ve Cameo’ya da gidebiliyorsunuz. Dinlenmekten daha çok eğlenmek isteyenlerin tercihi olan beldede bar, pub ve kulüplerin sıralandığı uzun bir neon ışıklı cadde bulunuyor. Yaz boyunca Zante’nin parti bölgesine dönüşen Laganas’da İbiza tarzı eğlence sabahlara kadar devam ediyor. Bu yüzden de Zante Adası’nın en canlı tatil beldesi olarak biliniyor. Küçük tepelerle çevrili Laganas’ın yeşili ise meyve ve zeytin bahçelerinin bolluğundan kaynaklanıyor.

Geleneksel Yunan mutfağının en güzel lezzetlerini bulacağınız Laganas’ın tavernaları da eğlenceye doymanızı sağlıyor. Zante’nin simgelerinden olan Smugglers Koyu’ndaki batık 198 yıldır dalgıçların uğrak yeriyken, bölgenin tarihini Zante’de bulunan Bizans Müzesi’ndeki Hellenistik ve Bizans heykellerinin rehberliğinde öğrenebiliyorsunuz. Modern olimpiyat oyunlarının doğduğu yer olan Olympia köyü, mavi mağaralarıyla ünlü Skinari, zeytinyağlarıyla meşhur Keri’de Laganas’a geldiğinizde rotanıza dahil edin diyeceğimiz noktalar.

Laganas ile 6 kilometre mesafedeki Zante arasında düzenli otobüs seferleri bulunuyor. Kentin Zante Havaalanı’na uzaklığı ise sadece 4 kilometre sürüyor.