Labella Otel Salihli

Salihli, Manisa
Labella Otel Salihli Genel
Labella Otel Salihli Genel
Labella Otel Salihli Genel
Labella Otel Salihli Genel
Labella Otel Salihli Genel
Image More +10 fotoğraf
Labella Otel Salihli
Zafer Mahallesi, Belediye Cd. No:63, 45300 Salihli/Manisa Salihli, Manisa

Salihli'nin merkezindeki konumu, aile sıcaklığındaki atmosferi ve güler yüzlü personelleriyle misafirlerine kusursuz bir hizmet sunan Labella Otel Salihli hem iş seyahatlerinizde hem de turistik amaçlı seyahatlerinizde konforlu ve ekonomik bir tatilin kapılarını aralıyor. 

24 standart odası bulunan otelin tüm odalarında klima ve düz ekran kablolu TV bulunuyor. Bazı odalarda dinlenebilmeniz için oturma alanları da var. Duşakabinli özel banyoların olduğu odalarda konforunuz için dilediğiniz her an ücretsiz banyo malzemeleri ve saç kurutma makinesi de temin ediliyor. Otelin tüm alanlarından rahatlıkla Wİ-Fİ'ye erişim sağlayabilirsiniz.

Oda-kahvaltı konseptiyle hizmet veren otelde her sabah leziz ve taze kahvaltılar servis ediliyor. Türk mutfağının enfes tatlarının keyfini çıkarabileceğiniz bir restorana sahip olan otelde hem akşam yemeklerinizi yiyebilir hem de dostlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 24 saat açık resepsiyon ve ortak lounge alanı da otelin olanakları arasında. 

Otel, bölgenin Bozdağ Kayak Merkezi ve Kurşunlu Kaplıcaları gibi turistik mekanlarına oldukça yakın bir konumda ve Adnan Menderes Havaalanı'na 88 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

 

Çift konaklamalarında evlilik şartı aranmaktadır.

Yakınındaki Oteller

x