La Perla Boutique Otel

İskenderun, Hatay
La Perla Boutique Otel Genel
La Perla Boutique Otel Genel
La Perla Boutique Otel Genel
La Perla Boutique Otel Genel
La Perla Boutique Otel Genel
Image More +10 fotoğraf
La Perla Boutique Otel
Savaş Mah. 47. Sk. No:47/A, 31300 İskenderun, Hatay

La Perla Premium Hotel, İskenderun’da tarih tarafından dokunulmuş bir yapıda modern konfor öğeleriyle bezeli bir konaklama seçeneği olarak karşınıza çıkıyor. 115 yıllık tarihi tarihi bir yapının restorasyonuyla oluşturulan tesis otel, şarap evi ve steakhouse olarak hizmet veriyor. 18 odası ile misafirlerini ağırlayan otelde 5 Single, 10 Double, 2 Balayı Suiti ve 1 Suit oda seçeneği bulunuyor. Otelin odalarında misafirlere standart olarak yüksek hızlı Wi-Fi, merkezi klima, uydu yayını, LCD TV, mini bar kasa, odaya özel banyo, saç kurutma makinesi, havlu, banyo bukleti, kettle, çay-kahve seti gibi olanaklar sağlanıyor. Misafirler 24 saat oda servisi ve günlük temizlik hizmeti gibi servislerden de faydalanabiliyorlar.

Oda kahvaltı hizmet veren tesiste misafirler her sabah güne yöresel ürünlerce zengin kahvaltı büfeleriyle başlıyorlar. Öğlen ve akşam öğünleri ise otelin restoranında A la Carte olarak servis ediliyor.

İş toplantıları ve davetleriniz için de ideal olan tesisin 24 kişilik ve 80 kişilik iki toplantı salonu mevcut.

İskenderun şehir merkezinde bulunan otele hava yoluyla seyahat edecek misafirler 45 kilometre uzaklıktaki Hatay Havaalanı'nı tercih edebilirler.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Çift
Çift Kişilik Oda
Family
Family Suite Oda Suit
Balayı
Balayı Suit
Room
Family Suit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x