Los Angeles Otelleri Ara

En uygun Los Angeles otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Los Angeles otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Los Angeles Hakkında

ABD'nin New York'tan sonra en kalabalık şehridir. Melekler şehri olarak da bilinir. Kısa Adı L.A olan Los Angeles, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlıdır. Los Angeles, San Bernardino, Riverside, Ventura ve Orange gibi bölgelere ayrılmıştır. 16 milyonun üzerinde farklı etnik guruptan insanın yaşadığı bir yerdir.

Ayrıca şehrin Beverly Hills, Santa Monica ve Hollywood gibi meşhur semtleri de bulunur. Los Angeles, ABD sinema sektörünün de başkentidir. Holywood sadece ABD değil, dünya sinemasına yön veren bir yerdir. Ünlü Oscar ödülleri bu şehirde dağıtılır. Ünlü sinema artistleri burada yaşar. Sadece aktör ve aktrisler değil, yazarlar ve yapımcılar da şehrin sakinlerindendir.

Şehir sporda da ünlü takımlara ev sahipliği yapar. NBA'de Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers, WNBA'de Los Angeles Sparks ve futbolda Los Angeles Galaxy takımları bulunur.

Meşhur uçsuz bucaksız plajları, Hollywood'u, Beverly Hills'teki muhteşem malikaneleri Aynı zamanda Disneyland gibi dünyanın en ünlü çocuk eğlence merkezini de barındırır. Sadece çocuk demeyelim büyükler için de birkaç gününüzü geçirebileceğiniz bir yerdir burası. Los Angeles Uluslararası Havaalanı'na, İstanbul'dan uçak seferleri yapılmaktadır.

Los Angeles Galeri

Los Angeles Şehir Rehberi