La Gomera Otelleri Ara

En uygun La Gomera otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz La Gomera otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

La Gomera Hakkında

Tam adı  San Sebastian de La Gomera olan şehir, İspanya’nın özerk bölgelerinden Kanarya Adaları’na bağlı La Gomera Adası’nın başkenti.

Geçmişinde şehrin ekonomisi tarıma dayalı iken günümüzde turizm faaliyetleri ekonominin lokomotifi konumunda bulunuyor.

Kentte şehiriçi ulaşım otobüslerle sağlanıyor. Adanın anakarayla bağlantısı ise La Gomera Havalimanı üzerinden yapılıyor. Ayrıca şehrin limanından Tenerife, La Palma veHiero adalarına düzenli feribot seferleri gerçekleştiriliyor. Bu limanın çevresinde birçok güzel plaj da bulunuyor.

15. yy’da inşa edilmiş olan Conde Kulesi (Torre de Conde) ve Kristof Kolomb’un Amerika kıtasını keşif yolculuğundan önce konakladığı ev olan Colon Evi şehirde görülmesi gereken tarihi mirasların başında geliyor. La Asuncion Kilisesi ve San Sabastian Manastır Kilisesi ise şehrin mimari simgeleri olarak görülmesi gereken noktalar listesinde yer alıyor.

Doğa meraklıları Majona Doğa Parkı’nı, Cabrito Bahçeleri’ni ve Los Roques Kayaları’nı ziyaret edebilir. Dağ bisikleti, doğa yürüyüşü, tüplü ve şnorkelli dalış, bot sürüşü ve yelkencilik kentte yapılabilecek sportif aktivitelerden bazıları.

Deniz mahsulleri hem çeşit bol olduğundan hem de her zaman taze sunulduğundan San Sebastian de La Gomera’da mutlaka tüketilmesi gereken yiyeceklerin başında geliyor. Ayrıca palmiye ağacı balını alınacaklar listenize eklemeyi unutmayın. Özellikle tatlılarda sos olarak kullanılabilen farklı bir lezzet. Alkol tüketiyorsanız yerel Garajonay beyaz şarabını mutlaka denemelisiniz. Kentte alkollü ve alkolsüz olarak hazırlanan meyve kokteylleri de çok iddialı.