Kusva Apart

Uzungöl, Çaykara, Trabzon
Kusva Apart Genel
Kusva Apart Genel
Kusva Apart Genel
Kusva Apart Manzara / Peyzaj
Kusva Apart Manzara / Peyzaj
Image More +11 fotoğraf
Kusva Apart
Uzungöl Mahallesi Abdiağa Sokak No: 4, 61940 Çaykara/Trabzon Çaykara, Trabzon

Türkiye’nin en popüler tabiat harikalarından Uzungöl’e kısa bir yürüyüş mesafesinde yer alan Kusva Apart, turistik keşif ve dinlenme amaçlı tatiller için hayli ideal. Tesiste hem ailenizle hem de arkadaşlarınızla birlikte bölgeye yapacağınız geziler sırasında kalabilir, konforlu bir ortamda huzuru hissedebilirsiniz. 

Otelin göl manzarasını izleme imkanı sağlayan odalarında mutfak bölümü mevcut. Böylece isterseniz seyahatiniz esnasında kendi yemeğinizi hazırlama kolaylığından yararlanabilirsiniz. Üstelik tesisin çevresinde Karadeniz mutfağının vazgeçilmez yöresel yemeklerinden tadabileceğiniz restoranlar da bulunuyor.

Çaykara Otobüs Terminali’ne 21 kilometre uzaklıkta konumlanan otelin Trabzon Havaalanı’na mesafesi 95 kilometre. Tesisten özel transfer kiralama konusunda destek alarak otogardan veya havalimanından ulaşımınızı rahatlıkla gerçekleştirebileceğinizi anımsatalım.

Otelde özel araçla gelenler için otopark olanağı sunuluyor. Oda servisi, tur danışma, emanet kasası ve kablosuz internet ise tesiste faydalanabileceğiniz diğer hizmetler arasında.  

Uzungöl merkezine 0,9 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Standart

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

 

Çift konaklamalarında evlilik şartı aranmaktadır.

Evcil hayvan alınmaz

Yakınındaki Oteller

x