Kuşadası Plajı Yakınındaki Oteller

En uygun Kuşadası Plajı yakınındaki otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kuşadası Plajı yakınındaki otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kuşadası Plajı Hakkında

Türkiye’nin Ege kıyısı boyunca uzanan Kuşadası Plajı, özellikle yaz mevsiminde adeta hem yerli hem de yabancı turistlerin akınına uğruyor. Sene boyunca nem oranının bölgedeki diğer yerlerden daha düşük olması ise Kuşadası’nda ziyaretçilere bunalmadan tatil yapma olanağı sağlıyor. Osmanlı Devleti döneminde sadece kadınlar tarafından kullanılmasından ötürü bu ismi alan Kadınlar Denizi, bölgede denize girebileceğiniz noktalardan sadece biri. Kuşadası’nda ayrıca neredeyse 12 kilometreye ulaşan uzunluğuyla dikkati çeken Sevgi Plajı ve yemyeşil ağaçların altında dinlenebileceğiniz Yeşil Plaj, deniz keyfinin diğer popüler adreslerinden. Eğer çok daha merkezi bir yer isterseniz, bu kez rotanızı Güvercinada Plajı’na çevirebilirsiniz. Ancak buranın genellikle kayalık yapısı nedeniyle denize girmenin diğer plajlarla kıyaslandığında kısmen daha zor olabileceğini anımsatalım.  

Büyük yolcu gemilerinin uğrak noktası olan Kuşadası’na hem denizden hem de kara ve hava yolu ile ulaşmak mümkün. Bölgeye en yakın havalimanı ise İzmir’de yer alan Adnan Menderes Uluslararası Havalimanı. Kuşadası’nda yazın gündüzleri Ege’nin enfes koylarında serinleyebilir, akşam olduğunda iyice hareketlenen restoranlarda birbirinden enfes yemekleri tatma şansı bulabilirsiniz. Kuşadası Plajı ve yakınlarındaki oteller genellikle tam pansiyon veya her şey dahil konseptle hizmet veriyor. Bu sayede otele girdiğiniz andan itibaren tesislerin yemek ve içecek servislerinden gönül rahatlığıyla yararlanabilirsiniz. Kuşadası otellerinin bazılarında ayrıca çocuklu aileleri fazlasıyla sevindirecek kaydıraklı yüzme havuzları ve çocuk kulübü gibi alanlar da bulunuyor.

Kuşadası Plajı Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Ocak Haziran 211,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.