Brasilia Otelleri Ara

En uygun Brasilia otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Brasilia otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Brasilia Hakkında

1960 yılında 41 ay süren bir çalışmanın sonunda inşa edilen ve selefi Rio de Jeniro'nun ardından Brezilya'nın yeni başkenti unvanını alan Brasilia büyükşehir statüsündeki yerel birimler için şehir ve çevre planlaması konusunda örnek teşkil eder konumda bulunur. Mimari açıdan son derece estetik ve modern örneklere ev sahipliği yapan Brasilia Unesco Mirasları listesinde yer alır.

Brezilya'nın tüm hükümet birimlerine ait binaların yanı sıra büyük Brezilya şirketlerinin genel merkezleri de Brasilia'da bulunur. The National Congress, The Palacio de Alvorada, The Palacio do Planalto, The Cathedral of Brasilia, Claudio Santoro, National Theater, Estadio Nacional de Brasilia gibi binaların şehir ziyaretçilerince mutlaka görülmesi gerektiği kabul edilir. Ayrıca ziyaret zamanınıza denk gelirse, futbol konusunda çok iddialı olan bu ülkenin en güzel futbol sahalarından birisinde maç izleme deneyimini kaçırmayın. Öte yandan onlarca müze ile ilgi çekici peyzaj çalışmalarına sahip park ve bahçeler de ziyaretçilerini bekliyor.

Brasilia tropikal savan ikliminin etkilerini yaşar. Şehirde ekim ile nisan arasında devam eden yağmurlu dönem ile mayıs ve eylül ayları arasında süren kurak dönem olmak üzere belirgin iki mevsim görülür. Buna karşın sıcaklık yıl boyunca ortalama 20 derece civarında ölçülür.

Şehir içi ulaşımda taksiler, belediye otobüsleri ve 2 ayrı hatta toplam 24 istasyonla hizmet veren metro ağı kullanılır.

Brasilia Galeri