Kozyatağı Otelleri Ara

En uygun Kozyatağı otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kozyatağı otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kozyatağı Hakkında

Merkezi konumu ve çok katlı ofis bloklarıyla özellikle son 30 yıl içinde hızla gelişen Kozyatağı, İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı bir mahalle ve semt. Erenköy, Sahrayıcedit, Ataşehir, Bostancı ve Suadiye gibi popüler yerleşimlerle çevrelenen semtte eskiden geniş tarım arazileri bulunuyordu. 1970’li yılların ortalarından itibaren çehresi değişmeye başlayan Kozyatağı’nda birkaç kattan meydana gelen yüksek apartmanlar inşa edilmeye başlandı. Daha sonra bölgede hayata geçirilen ofis binaları ise günümüzdeki Kozyatağı siluetini oluşturdu.  

Kadıköy’den Tavşantepe’ye kadar uzanan metro hattının bir durağı da Kozyatağı’nda. Bu sayede Anadolu yakasının pek çok bölgesinden geçerek Kozyatağı’na gelen otobüslerin dışında semte ulaşımda dilerseniz metroyu kullanabilirsiniz. Geniş ve modern alışveriş merkezleri sayesinde gün içinde çevre semtlerden pek çok ziyaretçi çeken Kozyatağı’nda öğle veya akşam yemeğinizi yiyebileceğiniz restoranların ve kafelerin sayısı hayli fazla. Semt ve civarında alışveriş için ayrıca araçla yalnızca 10-15 dakikada ulaşabileceğiniz Bağdat Caddesi’ni de tercih edebilirsiniz.

Kozyatağı’ndan yürüyerek dahi gelebileceğiniz Bostancı Gösteri Merkezi’nde her yıl yerli ve yabancı pek çok sanatçı sahne alıyor. Yine Bostancı’da bulunan lunapark ise çocuklarıyla birlikte eğlenmek isteyen aileler için kuşkusuz harika bir alternatif yaratıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na inenler Kozyatağı’na ulaşmak için Yenisahra’ya kadar gelen servisleri kullanabilirler. Havalimanından semte isterseniz belediye tarafından işletilen otobüslerle de gelebilirsiniz. Diğer bir seçenekse fiyatları biraz yüksek kalan taksilerle yaklaşık 30 dakikada Kozyatağı’na ulaşmak.  

Kozyatağı Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.