Koza Cave Hotel

Göreme, Kapadokya, Nevşehir
Koza Cave Hotel Genel
Koza Cave Hotel Genel
Koza Cave Hotel Genel
Koza Cave Hotel Genel
Koza Cave Hotel Genel
Image More +39 fotoğraf
Koza Cave Hotel
Aydinli Mahallesi Cakmakli Sokak No:49 Kapadokya, Nevşehir

Şehir merkezine 2 kilometre uzaklıktaki Nevşehir ilinin, Göreme beldesinde bulunan Koza Cave Hotel, tüm odalarında klima, salon ve geniş banyolar ile ziyaretçilerine keyifli bir tatil deneyimi yaşatıyor. Engelliler için düşünülmüş özelliklere de sahip olan işletmede, özel park yeri ve tekerlekli sandalye rampası gibi detaylarda bulunuyor.

Tüm konfor olanaklarına rahatlıkla erişebileceğiniz Koza Cave Hotel, jakuzi ve güneşlenme terası seçeneklerine de sahip. Yakınlarda konumlanmış bisiklet ve araç kiralama seçenekleriyle de dilediğiniz yere kolaylıkla ulaşma imkanına sahip olabilirsiniz. İşletme, zengin açık büfe kahvaltı seçeneği ve yakınlarda bulunan restoran, kafe alternatifleriyle bölgenin yöresel tatlarını yakından inceleme imkanını da sunuyor.

İşletme, Göreme beldesinin dokusuna uygun mimari özelliklere sahip taş motifleri, klasik ve bir o kadar konforlu mobilyalarla konuklarına eşsiz bir tatil deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Odanızda ki balkondan keyifle seyredebileceğiniz Göreme Açık Hava Müzesi ve Göreme Tarihi Milli Parkı, sizi oldukça huzurlu hissettirecek.

Göreme merkezine 2,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Süit
Süit (King)
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x