Koop Suites

Datça, Muğla
Koop Suites Genel
Koop Suites Yeme / İçme
Koop Suites Yeme / İçme
Koop Suites Yeme / İçme
Koop Suites Yeme / İçme
Image More +18 fotoğraf
Koop Suites
İskele, Atatürk Cd. No:24, 48900 Datça/Muğla Datça, Muğla

Eski Datça kasabasının eteklerinde, harika bir doğa ve deniz manzarası eşliğinde tatil yapabileceğiniz Koop Suites, sade ve yerel dekorasyonlarla süslü iki-üç yataklı, aile odaları ve lüks suit odalarıyla hizmet veriyor. El işi süslemeler, ahşap çalışma masaları ve rahat yataklarla döşeli odalarda lüks banyo, şık aydınlatmalar ve klima da bulabilirsiniz.

Mandalina, limon, elma ve 350 yıllık palamut ağaçlarıyla süslü geniş bir bahçesi olan otelde hamaklar ve minderlerde dinlenebilir; alkollü-alkolsüz içecekler, bitki çayları, kahve çeşitleri ve ev yapımı atıştırmalıkların tadını çıkarabilirsiniz. Otelin A’la Carte restoranında ise lezzetli köy kahvaltılarının yanı sıra salata çeşitleri ve mezeler eşliğinde lezzetli öğle ve akşam yemekleri servis ediliyor.

Ücretsiz otoparkını ve havalimanı gidiş dönüş transfer servisini kullanabileceğiniz butik otelde doğa yürüyüşleri, bisiklet gezileri ve tekne turlarıyla Datça’yı keşfe çıkabilirsiniz. Koop Suites; Datça merkezine 3 km, Bodrum merkezine 46 km ve Marmaris merkezine ise 71 km uzaklıkta.

Datça merkezine 2,5 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x