Kocca Ev

Datça, Muğla
Kocca Ev Genel
Kocca Ev Genel
Kocca Ev Genel
Kocca Ev Genel
Kocca Ev Genel
Image More +19 fotoğraf
Kocca Ev
Datça, Eski Datça Mh. Çeşme Sk. No: 11, 48900 Muğla Datça, Muğla

Kocca Ev misafirlerini Ege’nin atmosferinden kalabalığa karışmadan faydalanmak isteyen tatilcilerin uğrak adresi Datça’da ağırlıyor. Bölgeye özgü taş mimarisi ve çiçekli ağaçlarla örtülü bahçesiyle huzurlu bir tatil ortamı sunan otelin 8 odası bulunuyor. Otelin odalarında misafirlerin konforu için odaya özel banyo, banyo bukleti, saç kurutma makinesi, havlu, ücretsiz Wi-Fi, mini bar, oda servisi, şömine, klima gibi imkanlar düşünülmüş. Odalara günlük temizlik servisi de sağlanıyor.

Oda kahvaltı hizmet veren otelde misafirleri bölgeden temin edilmiş doğal ürünlerden oluşan kahvaltı büfeleri bekliyor. Otelde serinlemek isteyen misafirlerin tadını çıkartabilecekleri bir açık havuz bulunuyor. Misafirler ayrıca güneşlenme terasından faydalanarak yaz güneşinin iç ısıtan etkisinin tadını çıkartabiliyorlar. Gün içerisinde otelin çiçeklerle bezeli ağaçlarla gölgelenen bahçesi ise sıcak veya soğuk içeceklerin tadını çıkartırken gününüzü güzelleştirecek odak noktalarından bir tanesi.

Eski Datça Köyü’nün meydanında yer alan otel, Datça merkezine 2.3 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. Otele yolculuğunu hava yoluyla yapacak misafirler ise 159 kilometre uzaklıktaki Muğla Dalaman Havaalanı’nı kullanabiliyorlar.

Datça merkezine 2,3 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Standart
Standart Oda
Deluxe
Deluxe (İptal Edilemez) Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Romantic
Romantic Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x