Kırçuval Hotel

Malatya Merkez, Malatya
Kırçuval Hotel Yeme / İçme
Kırçuval Hotel Yeme / İçme
Kırçuval Hotel Yeme / İçme
Kırçuval Hotel Yeme / İçme
Kırçuval Hotel Yeme / İçme
Image More +19 fotoğraf
Kırçuval Hotel
Turgut Temelli Caddesi No: 26 44100 Malatya Malatya Merkez, Malatya

Kırçuval Hotel, misafirlerini Malatya merkezinde bulunan konumuyla hem bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini görmek isteyen misafirleri hem de yolu Malatya’ya iş seyahati dolayısıyla düşen yoğun tempolu misafirleri ağırlayan bir şehir oteli. 52 standart 1 suir oda ve 104 yatak kapasitesiyle hizmet veren otel 1998’den beri Malatya’nın turizm çevresinin hatırı sayılır bir işletmesi olarak savunduğu koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesiyle günümüze kadar ulaşmış bir işletme.

Kırçuval Hotel, modern konfor gerekliliklerini kaliteli hizmet geleneğiyle birleştirerek misafirlerini ağırladığı odalarında havalandırma ve merkezi ısıtma, uydu yayınlı LCD TV, çalışma masası, klima, 24 saat temizlik ve oda servisi, kişisel bakım ve banyo bukleti, saç kurutma maknesi, yüksek hızlı kablosuz internet, minibar ve telefon gibi konfor öğelerini barındırıyor.

Malatya’nın tarihi dokusunu keşfetmek isteyen misafirler otelden yakın çevredeki Beşkonaklar Kudeb, Malatya Müzesi, Malatya Etnoğrafya Müzesi, bölgenin en eski yerleşim birimi olan Aslantepe Höyüğü, Metin Sözen Sanat Sokağı gibi yaşanmışlığı olan bölgelere kolayca erişebiliyorlar. Otele toplu taşıma ile ulaşacak misafirler ise 6 kilometre mesafedeki Malatya Otobüs Terminali’ni ya da 28 kilometre uzaklıktaki Malatya Havalimanı’nı tercih edebiliyorlar.

Malatya Merkez merkezine 15,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Triple
Triple Oda
Standart
Standart Oda
Suit
Standart Suit
Suit
Suit Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x