Kirchberg Otelleri Ara

En uygun Kirchberg otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kirchberg otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kirchberg Hakkında

Kitzbühel bölgesinde, Avusturya'nın Tirol eyaletinde bir belediye olan Kirchberg, her yaştan turist için spor aktiviteleriyle dolu bir bölge. Kayak, yürüyüş veya dağ bisikleti ile geçen bir günün ardından ağrıyan kaslarınız için, hemen her otelde bulunan spa aktivitelerinden de yararlanabilirsiniz. Bu yönüyle de yoğun ilgi gören Kirchberg; hem yerel halkın hem turistlerin dinlenme ve spor faaliyetleri için tercih ettiği bir rota. Gaisberg Kayak Pisti, Kirchberg'i ziyaret eden tüm aileler ve eğlence arayanlar için mutlaka uğranması gereken yerlerden biri. Gaisberg Telesiyejiyle erişilen pist her gün saat 09: 00-16: 00 arasında kullanılabilir. Ayrıca Salı-Cumartesi akşamları saat 18: 30-21: 30 arası gece kayağı yapmak ve eğlenceli bir gece geçirmek için iyi bir seçim olabilir.

Schwarzsee gölü civarında ormanlık alanda güzel bir yürüyüş, gölde serinlemek ve yorgunluğunuzu atmak için oturabileceğiniz restoran ve cafelerde manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Kış aylarında geleneksel atlı kızaklarla doğada zaman geçirip, Kirchberg’de eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kirchberg'de bir dizi küçük butik ve turistik dükkandan hem kendiniz hem sevdikleriniz için özel hediyelikler seçebilirsiniz. Kayak dışında aktivitelerle meşgul olmak isterseniz, bisiklet turları hayat kurtarabilir. Fatbike adı verilen özel tipteki kar bisikletleri ile dağ manzaraları eşliğinde çok farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Avrupa’nın en uzun buz tırmanma kulesine ev sahipliği yapan Gaisberg Dağı eteklerinde, dağ rehberleri ve buz tırmanışı profesyonelleri ile birlikte tırmanış denemeleri yapabilirsiniz. Her seviyede dağcıya ve tırmanışçıya açık olan bu kulede, ilk kez deneyecekler için ders almak da mümkün. Kirchberg’deki ödüllü sağlıklı yaşam otellerinde bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirmek için fitnesstan, iyi beslenmeye, masajdan, aromatik sauna infüzyonuna uzanan sağlık paketleriyle kendinizi bakıma alabilirsiniz.

Dünya mutfaklarının seçkin örneklerini ve yerel mutfağa ait özel lezzetleri bulabileceğiniz Kirchberg’de, etin ön planda olduğu, soğuk kış günlerinde kar altında ısınmak için epey faydalı, bitki ve meyve likörlerini tadabilirsiniz. Senenin yaklaşık yarısında iyi bir kar rekoruna sahip olan Kirchberg’e seyahat için en uygun dönem; özellikle kış sporlarına meraklı olanlar için Aralık ve Mart ayları arasındadır.