Kilim Hotel

Dalyan, Ortaca, Muğla
Kilim Hotel Genel
Kilim Hotel Genel
Kilim Hotel Genel
Kilim Hotel Genel
Kilim Hotel Havuz
Image More +9 fotoğraf
Kilim Hotel
Kaunos Sokak No 11 Ortaca, Muğla

Dalyan’nın sevilen tatil beldesi Ortaca’nın huzurlu atmosferinde konuklarını ağırlayan Kilim Hotel, 14 tane sigara içilmeyen odasıyla hizmet sunuyor. Ege ve Akdeniz’e özgü dekorasyonlara sahip otel odalarında havuz manzaralı balkon, klima ve uydu TV gibi pek çok özellik bulabilirsiniz.

Açık yüzme havuzu bulunan otelde çocuklu aileler için 6 yaş altı çocuk havuzu ve geniş oyun alanları da var. Butik otelin havuzbaşı restoranında ise açık büfe kahvaltı ve yörede yetiştirilen ürünlerden hazırlanan yemekler servis ediliyor. Geniş bir bahçesi, havuz barı ve bahçe kafesi bulunan tesiste rahat dinlenme alanlarının da tadını çıkarabilirsiniz.

Tekne geziler, antik kent doğa yürüyüşleri ve at safarileri gibi etkinliklere de katılabileceğiniz otelde ücretsiz otoparkı kullanabilir veya havalimanı transfer servisinden de faydalanabilirsiniz. Kilim Hotel’den Dalyan merkezi 10 dakika, Deniz Kaplumbağaları Alanı 15 dakika, Likya Kaya Mezarları 20 dakika ve Kaunos Antik Kenti sadece 25 dakika yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Dalyan merkezine 0,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x