Kemerhan Cave Suites

Kapadokya, Nevşehir
Kemerhan Cave Suites Genel
Kemerhan Cave Suites Genel
Kemerhan Cave Suites Genel
Kemerhan Cave Suites Genel
Kemerhan Cave Suites Genel
Image More +40 fotoğraf
Kemerhan Cave Suites
Yeni Cami Mah.,. İstiklal Cad. No:70 Kapadokya, Nevşehir

Bir aile işletmesi olarak hizmet veren ve Kapadokya’nın mistik atmosferinin tadını çıkarmak için ideal olan Kemerhan Cave Suites, konuklarına geniş konaklama olanakları sağlıyor. Ürgüp merkezine sadece 5 dakika yürüyüş mesafesinde olan otelin 8 tane mağara ve taş mimarili odası var.

Kayaların oyulmasıyla yapılan binlerce yıllık bir mağaranın restore edilmesiyle tasarlanan otel, doğal dokuyu da özenle korumuş. Her odasında taş oymalar, el işlemesi kemerler, tarihi halılar, ahşap mobilyalar ve antika sanat eserleri sunan otelde klima, lüks banyo, ortopedik yataklar, LCD TV ve internet gibi olanaklar da bulunuyor.

24 saat oda servisinden faydalanabileceğiniz otelin bahçe restoranında ise geleneksel Osmanlı mutfağı ve yöresel Nevşehir lezzetleri sunuluyor. Güneşlenme terasında Ürgüp manzarası eşliğinde Türk kahvesi de içebileceğiniz otelde Kapadokya balon turları, at safarileri, doğa yürüyüşleri, ATV gezileri, sema gösterileri ve Türk gecesi gibi pek çok eğlenceli aktiviteye de katılabilirsiniz.

Göreme Milli Parkı’na ve Ürgüp merkezine sadece 5 dakikalık bir yürüyüşle gidebileceğiniz otelden Ürgüp Müzesi 10 dakika, Temenni Tepesi 15 dakika, Pancarlık Vadisi 25 dakika ve Üç Güzeller 35 dakika yürüme mesafesinde.

Ürgüp merkezine 0,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Cave)
Deluxe
Deluxe Oda (Cave)
Deluxe
Deluxe Süit (Cave)
Premium
Premium Süit (Cave)
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x