Kayaköy Otelleri Ara

En uygun Kayaköy otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kayaköy otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kayaköy Hakkında

Muğla’nın turistik ilçesi Fethiye’ye bağlı olan Kayaköy, Akdeniz ikliminin tüm güzelliklerine sahiptir. Nisan-Ekim ayları arasında çoğunluğu yabancı olmak üzere binlerce turist ağırlayan beldenin bir diğer temel geçim kaynağı narenciyelerdir. Tarihi M.Ö. 3000’li yıllara dayanan bölgede tarihi Rum evleri de bulunmakta.

Kayaköy’e ulaşım için hava ve karayolu mevcut. Havayolu kullanmak isterseniz bölge Dalaman Havalimanı’na 60 km uzaklıkta bulunuyor. Havalimanından beldeye geçiş için transfer hizmeti alabilir veya özel servis kullanabilirsiniz. Karayolu ile ulaşım sağlamak için Fethiye Otogarı’na gelip özel servis, minibüs veya taksi kullanmanız mümkün.

Kayaköy, tarihi olarak dokusunu koruyan önemli bir yerleşim yeri. Rum evleri ve Kayaköy Ören Yeri, beldenin en sevilen tarihi noktalarından. Masmavi denize el değmemiş bir koydan girmek için Soğuk Su Plajı’nı tercih edebilir; bölgeye çok yakın olan Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi, Belcekız Plajı ve Gemiler Adası’nı ziyaret edebilirsiniz.

Kayaköy’de her bütçeye ve zevke uygun otel bulunuyor. Pansiyon, apart, ekonomik temalı otel gibi uygun konaklama seçenekleri de; butik, sadece yetişkinlere yönelik, lüks, SPA hizmeti veren Fethiye otelleri de mevcut. Kayaköy otellerinde oda kahvaltı servisinden, her şey dahil konseptine kadar aradığınız her seçeneği bulabilirsiniz.

Kayaköy, ekstrem sporları ve tekne turları ile ünlü Fethiye’nin bir beldesi olduğu için tatiliniz esnasında eğlenceli aktivitelere ulaşmanız çok kolay. Trekking, yamaç paraşütü, rafting, dalış, jeep safari gibi sportif etkinliklere dahil olabilir; birbirinden güzel koylara uğrayarak tüm günü deniz üzerinde, güneş altında geçirmenizi sağlayacak eğlenceli tekne turlarıyla tatilinize renk katabilirsiniz.

Kayaköy Galeri

Kayaköy Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.