Kartalkaya Otelleri Ara

En uygun Kartalkaya otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kartalkaya otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kartalkaya Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Temmuz Şubat 1014,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Kartalkaya Seyahat Yazıları

Kartalkaya Sıkça Sorulan Sorular

Kartalkaya’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Kartalkaya’daki popüler ucuz oteller içerisinde Kartaltepe Butik Otel, Lagoon Palace Spa & Activities ve Poi Oberj Kartalkaya Villa Poyraz bulunuyor.

Kartalkaya’da bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Kartalkaya’daki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Kaya Palazzo Ski Mountain Resort, Dorukkaya Otel Ski Mountain Resort ve Grand Kartal Hotel bulunuyor.

Kartalkaya'da nerede kalınır?

İster her şey dahil ister oda kahvaltı isterseniz de tam pansiyon hizmet veren konaklama tesislerini tercih edebileceğiniz Kartalkaya’da çocuklarınızla ailecek tatil yapabileceğiniz pek çok otel bulunmakta. Kışları kayak sezonu ile yoğun olan bu otellerde yaz ve bahar aylarında da kalarak doğanın tadını çıkarmak mümkün.

Kartalkaya'da kayak sezonu ne zaman başlar, ne zaman biter?

Kartalkaya’da ilk kar yağışıyla başlayan kayak sezonu her yıl yaklaşık olarak 20 Aralık-20 Mart tarihleri arasına denk geliyor.

 

Kartalkaya nerededir ve Kartalkaya'ya nasıl gidilir?

Bolu’ya yaklaşık 38 km uzaklıkta olan Kartalkaya Kayak Merkezi’ne kara yoluyla ulaşabilirsiniz. Havayoluyla ulaşmak isteyen misafirler Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanlarını tercih edip havaalanı transfer hizmetinden yararlanabilirler. Bolu merkezden dolmuş, taksi ve transfer hizmetleriyle Kartalkaya otellerine ulaşım mümkün.