Kastrup Otelleri Ara

En uygun Kastrup otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kastrup otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kastrup Hakkında

Kastrup, Tårnby Belediyesi'ndeki Amager'in doğu kıyısında bulunan Kopenhag'ın bir banliyösüdür. Kopenhag’a yalnızca 11 kilometre uzaklıkta olan Kastrup'un simgelerinden, Nyhaven yani Yeni Liman; renkli binaları ve tekneleri ile kanalın sınırlarını çizer. Restoran, pub, barlar ve sanat etkinliklerine ulaşabileceğiniz merkezde, iyi zaman geçirebilirsiniz.

Blue Planet Akvaryumu’nun çarpıcı mimarisi bile sizi içeriye çekmek için yeterli olacaktır. 20.000 balık ve okyanus yaratığının bulunduğu akvaryum, 2013 yılında açıldığından beri, Danimarka’nın Ulusal Akvaryumu yerine hizmet veriyor. Fütüristik mimarisiyle Blue Planet; çekiç burunlu köpekbalıkları, deniz aslanlarına da ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, Avrupa’nın en büyük pirana okulu da içinde ve tura açık.

Strandpark’ta; okyanusu, adeta bir havuz haline getiren, gelecekten bir armağan gibi görünen ahşap yapı turistlerin ve yerel halkın favorisidir. Köpekbalıklarını uzak tutmak için inşa edilen, bu ödüllü modern yapı, denizi çevreleyen yarı dairesel bir şerit. Rüzgar ve deniz tuzundan etkilenmemesi için çelikten daha sert olduğu söylenen, Afrika ağaçlarından yapılmış. Geceleri ise özel bir sistemle aydınlatılan yapı, farklı bir görüntüye bürünür. Nisan ortasından, Eylül ortasına kadar açık olan Tivoli Bahçeleri’ne, açık olduğu dönemde denk gelirseniz mutlaka uğramalısınız. Çocuklar için eğlence parkı da bulunan Tivoli’de ailecek sesiz, sakin ve doğayla başbaşa zaman geçirebilirsiniz. 400 yıllık Rosenborg Kalesi, Kopenhag'ın popüler parkı, The King's Garden'da yer alır. Kale, ünlü İskandinav krallarından Christian IV tarafından yaptırılmış. Başlıca ilgi çekici bölümleri arasında; taç giyme tahtları ve kapısında gümüş aslanlı bekçi olan Büyük Salon bulunur.

Kastrup’ta; et, köfte, sosis, patates ve reçelli tatlıların başrolde olduğu yerel mutfağından lezzetli alternatifler bulabilirsiniz. Ayrıca taze deniz mahsülleri, balık ve peynir kültürü de oldukça gelişkin olan Kastrup’ta, sokak lezzetlerinden, şık restoranlara çok çeşitli öğünler deneyimleyebilirsiniz. 

Kastrup’a seyahat için en uygun dönem; ortalama sıcaklıkların 18-19 derece seyrettiği Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarıdır.