Karamela Otel

Ayvalık, Balıkesir
Karamela Otel Genel
Karamela Otel Genel
Karamela Otel Genel
Karamela Otel Havuz
Karamela Otel Havuz
Image More +27 fotoğraf
Karamela Otel
Sefa Çamlık Mah. İnönü Cd. No:39 10400 Ayvalık/Balıkesir Ayvalık, Balıkesir

Ayvalık'ın en sevilen yerlerinden Çamlık bölgesinde, sahil yolu kenarında bulunan Karamela Otel, hem Ayvalık Setur Marina ya hem de Ayvalık merkezine kısa bir yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

12 tane sigara içilmeyen, Ege tarzı dekorasyonlarıyla süslü odaya sahip otelin şık odalarında Cunda Adası manzaralı balkon, bölgeyi özgü taşlarla döşeli lüks banyo, pirinç karyola, geniş yataklar, ahşap oturma alanları, özel aydınlatmalar ve ücretsiz kablosuz internet gibi özellikler var.  5 oda seçeneği sunan otelde Superior, Deluxe, Deluxe deniz manzaralı, iki ayrı yatak odalı ve jakuzili bahçe odası seçenekleri bulabilirsiniz.

Denize sıfır konumdaki otelin bahçe restoranında organik taze ürünlerle zengin Ayvalık kahvaltıları, akşam yemeklerinde ise geleneksel Türk mutfağından ev yapımı yemekler ve tatlıları keyifle tadabilirsiniz. Açık bir yüzme havuzu da olan tesisin havuz barı ise snack menüler, hafif atıştırmalıklar, çay kahve çeşitleri, dondurmalar ve sıcak-soğuk içecek alternatifleri ile gün boyu konuklara hizmet veriyor.

Ayvalık Otogarı’na sadece 10 dakika yürüyüş mesafesindeki Karamela Otel’den Sarımsaklı Plajı 5 km, Cunda Marina 10 km, Altınova Plajı 15 km ve Balıkesir Koca Seyit Havalimanı 20 km uzaklıkta.

Ayvalık merkezine 5,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Balkonlu
Balkonlu Deniz Manzaralı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Jakuzili
Jakuzili Bahçe Oda
Deniz
Deniz Manzaralı Deluxe Oda
Promo
Promo Oda
Kısmi
Kısmi Deniz Manzaralı Aile Odası
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x