Karaburun Konak Otel

Karaburun, İzmir
Karaburun Konak Otel Genel
Karaburun Konak Otel Havuz
Karaburun Konak Otel Deniz
Karaburun Konak Otel Deniz
Karaburun Konak Otel Yeme / İçme
Image More +6 fotoğraf
Karaburun Konak Otel
İskele Mahallesi Kuyucak Caddesi No:156 Karaburun/İzmir Karaburun, İzmir

Bozulmamış doğası, doğal klima etkisine sahip temiz havası ve ünlü koylarıyla Ege’nin sevilen tatil beldelerinden olan Karaburun’da, plaja sadece 100 metre uzaklıkta hizmet veren Karaburun Konak Otel, ekonomik ve keyifli bir tatil fırsatı sunuyor.

Dağ manzaralı standart, deniz manzaralı teras ve çatı odası seçenekleri bulunan tesiste çocuk odası bağlantılı aile odaları da var. Butik otelin odalarında rahat bir tatil yapmanız için konforlu yataklar, manzaralı geniş balkon, klima, minibar, çalışma masası, dijital klima, mermer banyo ve 24 saat sıcak su gibi pek çok olanak sağlanıyor.

Oda kahvaltı konseptiyle konaklayabileceğiniz tesiste sabahları organik sebze ve meyvelerle hazırlanan açık büfe kahvaltılar; akşam yemeklerinde ise Ege zeytinyağlılar, ızgara çeşitleri, Anadolu'nun geleneksel ev yemekleri, yöresel mezeler ve salatalar misafirlere servis ediliyor.

Açık yüzme havuzu ve çocuk havuzunda serinleyebileceğiniz otelin kendi özel plajında ve iskelesinde de tertemiz denizin tadını çıkarabilirsiniz. Plaj kafesinde de tavla, okey ve kağıt oyunlarıyla güzel zaman geçirebilirsiniz.

Alternatif turizm olanakları bakımından zengin Karaburun Yarımadası'nın ünlü dalış okullarında eğitim alabilir; dalış turları, yelkenli, yamaç paraşütü ve uçurtma sörfü gibi etkinliklerle eğlenebilirsiniz. Tesise sadece 15 dakika uzaklıktaki Karaburun Limanı’ndan kalkan teknelerle Akvaryum ve Kleopatra Koyu gibi Ege’nin en güzel koylarını da keşfe çıkabilirsiniz.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deniz
Deniz Manzaralı Oda
Aile
Standart Aile Odası
Çatı
Çatı Katı Dağ Manzaralı Oda
Dağ
Dağ Manzaralı Oda
Aile
Aile Oda
Aile
Dağ Manzaralı Aile Odası
Aile
Deniz Manzaralı Aile Odası
Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Çatı
Çatı Katı (Loft), Deniz Manzaralı
Family
Family Room, Deniz Manzarali

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x