Kapya Cunda

Cunda Adası, Ayvalık, Balıkesir
Kapya Cunda Genel
Kapya Cunda Genel
Kapya Cunda Genel
Kapya Cunda Havuz
Kapya Cunda Havuz
Image More +12 fotoğraf
Kapya Cunda
Mithatpaşa Mah Bahar Sokak . no:2 cunda / ayvalık 10405 Ayvalık / Cunda/Balıkesir Ayvalık, Balıkesir

Cunda Adası’nda klasik tarzda binası, otantik odaları ve Türk misafirperverliğini hissedeceğiniz olanaklarıyla hizmet veren Kapya Cunda, 23 tane sigara içilmeyen odasıyla konuklarını ağırlıyor. 2 ve 3 kişilik oda seçenekleri sunan otelin 18 m2 ve 21 m2 büyüklüklerindeki odalarında ise havuz ve bahçe manzaralı balkon, tavan vantilatörü, ışık geçirmeyen perdeler, merkezi ısıtma-soğutma, LCD TV, çay kahve seti, donanımlı banyo, saç kurutma makinesi ve ücretsiz kablosuz internet var.

Açık bir yüzme havuzu ve zengin içecek menüleri ile bir havuz barı bulunan otelden Cunda’nın plajları, pazarı ve turistik merkezleri de kısa bir yürüyüş mesafesinde.

Restoranında organik Ayvalık lezzetleriyle açık büfe kahvaltı servis eden otelde Ege’nin sevilen yemeklerinin yanında çocuk, vejetaryen ve diyet menülerini de akşam yemeklerinde tadabilirsiniz.

Ücretsiz otoparkını kullanabileceğiniz ve eğitimler, iş toplantıları ve seminerler için tam donanımlı bir toplantı salonu sağlayan Kapya Cunda’dan tarihi Taksiyarhis Kilisesi 5 dakika, Cunda Marina 10 dakika, Saatli Camii 30 dakika ve Leka Panaya Manastırı ise 45 dakika yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Ayvalık merkezine 8,2 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

3
3 Kişilik Oda
2
2 Kişilik Oda
2
2 Kişilik ( İptal Edilemez) Oda
3
3 Kişilik (İptal Edilemez) Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

+16 Yetişkin Oteli

Evcil hayvan alınmaz

Yakınındaki Oteller

x