Kadıoğlu Şehzade Konağı

Safranbolu, Karabük
Kadıoğlu Şehzade Konağı Genel
Kadıoğlu Şehzade Konağı Genel
Kadıoğlu Şehzade Konağı Genel
Kadıoğlu Şehzade Konağı Genel
Kadıoğlu Şehzade Konağı Yeme / İçme
Image More +6 fotoğraf
Kadıoğlu Şehzade Konağı
Hacı Halil Mahallesi, Mecit Sok No: 24, 78600 Safranbolu/Karabük Safranbolu, Karabük

Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinin bulunduğu Safranbolu'da 250 yıllık 9 konağın restore edilmesiyle hizmete açılan Kadıoğlu Şehzade Konağı, 55 odalık kapasitesiyle misafirlerine eşsiz bir hizmet sunuyor. Konakların tarihi dokusuna uygun geleneksel mobilyalarla dekore edilmiş odalarda standart olarak banyo, mini bar, televizyon ve telefon bulunuyor. Ayrıca otelin her alanından rahatlıkla erişim sağlayabileceğiniz ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti de mevcut.

Geniş ve yemyeşil bahçesinde huzurlu saatler geçirebileceğiniz bu otelin sizler için özenle hazırlanan geleneksel yemekleri gönlünüze taht kuracak. Dinlenmek ve konforlu bir tatil geçirmek için muhteşem bir seçenek olan otelin sauna hizmeti sayesinde stresinizden kurtulacak, rahatlayacaksınız. Rengarenk ve otantik odaları, misafirperverliği ve 7/24 kesintisiz hizmetiyle aradığınız tatili bulacağınız Kadıoğlu Şehzade Konağı, özel araçlarınızı güvenle park edebileceğiniz bir otoparka sahip. Konak misafirlerine rahat bir yolculuk geçirmeleri için havaalanı transfer hizmeti de sağlıyor. 

Safranbolu'nun tam merkezinde yer alan Şehzade Konağı'nda konaklarken Hasan Dede Türbesi ve Ulu Camii gibi tarihi mekanları ziyaret edebilir, Hıdırlık Tepesi ve Yörük Köyü'nü gezebilirsiniz. 

Karabük merkezine 12,5 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2+1
2+1 Standart Oda
Single
Single Oda
Triple
Triple Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x