Kabak Avalon Bungalows

Faralya, Muğla
Kabak Avalon Bungalows Plaj
Kabak Avalon Bungalows Deniz
Kabak Avalon Bungalows Deniz
Kabak Avalon Bungalows Deniz
Kabak Avalon Bungalows Manzara / Peyzaj
Image More +20 fotoğraf
Kabak Avalon Bungalows
Kabak Uzunyurt Faralya, Muğla

Ülkemizin cennet köşelerinden Fethiye ilinde bulunan Kabak Avalon Bungalows, bölgenin en popüler destinasyonlarından birisi olan Kabak Koyu’nda konuklarını ağırlıyor. 2011 yılında inşa edilen ve toplamda dağ ve deniz manzaralı 50 oda sayısı ile hizmet veriyor. Her odada bulunan ücretsiz yüksek hızda internet, otel bünyesindeki misafirlere özel sonsuzluk havuzu ve terasta bulunan güneşlenme alanı ile tatilinizi daha da keyifli hale getirebilirsiniz.

 

Merkezi bir konumda yer alması sebebiyle bölgedeki birçok popüler noktaya oldukça yakın bir mesafede bulunan Kabak Avalon Bungalows, plaja yürüyerek 10 dakikalık uzaklıkta. Tesisin modern ahşap dizaynı ve tüm odaların aydınlık ve güneş ışığından faydalanıyor olması, oldukça ferah bir görüntü oluşmasını sağlıyor. Bünyesinde başarılı aşçı ve şefleri de bulunduran Kabak Avalon Bungalows’da, Ege bölgesinin eşsiz lezzetlerinin yanı sıra Türk ve Avrupa mutfağının ortak lezzetleri ve sayısız deniz mahsulünün tadını çıkarabilirsiniz.

 

Kabak Avalon Bungalows, Fethiye şehir merkezine 25 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Dalaman Havalimanı 70 kilometre ve Fethiye ile bütünleşmiş Ölüdeniz Plajı 10 kilometrelik mesafede. Bu anlamda konumu itibari ile oldukça merkezi ve tercih edilebilecek birçok yere oldukça yakın.

Fethiye merkezine 17,5 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x