Sagamihara Otelleri Ara

En uygun Sagamihara otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Sagamihara otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Sagamihara Hakkında

Sagamihara şehri kuzey Kanagawa bölgesinde yer alan Tokyo’ya ve okyanusa yaklaşık olarak eşit mesafelerde konumlanmış bir kent. Adını yakınındaki Sagami nehrinden alan ve özellikle bakir doğasıyla göze çarpan Sagamihara, bünyesinde pek çok doğal parkı da barındırıyor. Bunlardan biri olan Asamizo Parkı, bilhassa ailecek tatil yapmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak nitelikte. Bu park içerisinde bulunan küçük bir hayvanat bahçesinde çocuklarınızla keyifli vakit geçirebilir, büyüleyici atmosferi ile kartpostal tadında fotoğraf kareleri yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra LED’ler ile ışıklandırılmış Sagami Gölü’nün hemen yanı başında bulunan Pleasure Forest, yürüyüş yapmak, bisiklete binmek ve enfes doğa manzarasının tadını çıkarmak için en ideal yerlerden biri. Şehrin en önemli simgelerinden biri olan Sagamihara Valilik Parkı, muhteşem peyzajıyla keyfinizi iki katına çıkaracak ve içerisinde bulunan hayvanat bahçesiyle çiftlik hayvanlarını daha yakından tanımanızı sağlayacak. Bunun yanı sıra Japon kültürünü doğa ile birleştiren Sagamigawa Furreai adındaki bilim müzesi, park, müze ve akvaryum gibi farklı bölümleri içerisinde barındırarak sıra dışı bir deneyim yaşamanıza olanak sağlıyor.

Alışveriş yapmak, yemek yemek ve gece hayatını deneyimlemek için Sagamiono istasyonu meydanı pek çok alternatifi bir araya getiren bir alan. Mağazaların ve restoranların yan yana sıralanmış olması ihtiyaçlarınızı karşılamak için size uygun bir alan yaratıyor. Özelikle Noel zamanında nefes kesen atmosferi ile farklı bir deneyim yaşama fırsatınız da olacak. Sagamihara’nın huzurlu üçlüsü Kanagawa Valiliği Gölü Tsukui Shiroyama Parkı, Su Bahçesi ve Çiçek Bahçesi Japon kültürünün alışılagelmiş doğal güzelliklerine ulaşmanızı sağlayacak. Burada kendinizi adeta cennetteymiş gibi hissedeceksiniz. Göl kenarı, şehir hayatının kargaşasından bunalanlar için rahat bir nefes alma durağı olacak. Rengarenk çiçeklerle bezenmiş bu yer eşsiz fotoğraf kareleri yakalamanızı sağlayacak.

Şehrin tarihini merak edenler için ilk uğranılması gereken yerler, Sagamihara Kent Müzesi ve planetaryumu. Antik çağlardan beri yerleşimin olduğu bu bölge tarih sahnesinde birçok döneme şahit olmuş. Bu anlamda müze, ev sahipliği yaptığı farklı pek çok döneme ait eşyalara ve şehir ile ilgili merak ettiğiniz her şeye ulaşmanızı sağlayacak. Bunun yanı sıra Japonya ulusal film arşivini de yakından görme fırsatı bulabilirsiniz. Sagamihara’ya geldiğinizde gezmeniz gereken bir başka tarihi yer de Tsukui Kalesi elbette. otobüsle kolaylıkla tarihi kalenin kalıntıları arasında gezerken kendinizi başka bir çağda yolculuğa çıkmış gibi hissedeceksiniz. Her yanı ağaçlık alanlarla çevrili olan bu bölgede gezinti biraz zor olsa da köklü bir tarihe geçmişe tanıklık etmek inanılmaz keyifli olacak. Ayrıca Japon kültür ve inançlarına ilginiz varsa eğer Meiji Jingu Tapınağı’nı da kesinlikle ziyaret etmenizi öneriyoruz. İmparator Meiji tarafından yapılan bu ihtişamlı tapınak bir ormanın çevrelediği alanda bulunuyor ve keyifli yürüyüş parkurları ile gelenlerin beğenisini topluyor. Ziyaretçilerine eşsiz bir kültürel bir deneyim yaşatan Shinto Tapınağı’nı görmeden Sagamihara turunuzu sonlandırmamalısınız.