İstanbul Üniversitesi Yakınındaki Oteller

En uygun İstanbul Üniversitesi yakınındaki otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz İstanbul Üniversitesi yakınındaki otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

İstanbul Üniversitesi Hakkında

İstanbul'un tarihi merkezlerinden Fatih ilçesinde yer alan ve Türkiye'nin en eski devlet üniversitesi olan İstanbul Üniversitesi’nin uzun tarihi 1453 yılına kadar dayanıyor. Her yıl yüz binlerce öğrenciye eğitim veren üniversitenin çevresi, üniversite ziyaretlerinin yanı sıra iş gezileri için de ideal otellerle çevrili. Şehrin en çok ziyaret edilen tarihi hazinelerine yakın konumda olmasından dolayı tatil amaçlı otellerin de hizmet verdiği bölgede geleneksel Osmanlı ve Türk mutfaklarından yemekler sunan restoranlar, spor salonları, spa merkezleri gibi imkanlara sahip 5 yıldızlı otellerin yanı sıra Sultanahmet ve Fatih'in tarihi dokusunun tadını çıkarabileceğiniz özel tasarımlı şık butik otellerde de konaklayabilirsiniz.

Üniversiteye sadece 5-10 dakika yürüyüş mesafesinde Sultanahmet Meydanı çevresinde yoğunlaşan otellerden kısa yürüyüşlerle her yıl milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya Camii, Topkapı Sarayı, Beyazıt Meydanı, Rüstem Paşa Camii, Eminönü Meydanı, Galata Köprüsü ve alışveriş yapabileceğiniz Mısır Çarşısı gibi önemli noktalara yürüyerek kolayca gidebilirsiniz. Marmaray istasyonu ve toplu taşıma duraklarına da çok yakın olan otellerden İstanbul Havalimanı için transfer hizmeti de alabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.