Beşiktaş Otelleri Ara

En uygun Beşiktaş otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Beşiktaş otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Beşiktaş Hakkında

Beşiktaş İstanbul’un Avrupa Yakasında yer alan ilçelerinden biridir. Beşiktaş, vapur iskelesiyle, metrobüs, tramvay,metro, otobüs gibi çeşitli toplu taşıma araçlarına yakınlığı ile İstanbul’un merkez ilçelerindendir. Kadıköy- Beşiktaş vapuru ilçenin ünlü aktiviteleri arasında yer alır. İşiniz olmasa bile bu vapur hattını bir kere kullanmalı, vapurun dışında oturarak, deniz manzarasını seyre dalıp, martılara simit atma geleneğini yaşamalısınız. Beşiktaş’ın uzun sahilinde vakit geçirip buradaki kafelerde çay içmeden buradan dönmemelisiniz. 

Beşiktaş birçok tarihi yapıya ve parklara ev sahipliği yapmasıyla İstanbul ilçeleri arasında önemli bir yere sahiptir. İlçede ziyaret edilmesi gereken noktaların başında,Türkiye’nin en önemli tarihi yerlerinden biri olan Dolmabahçe Sarayı gelir. Dolmabahçe Sarayı Atatürk’ün son günlerini geçirdiği yer olması bakımından önemlidir.  Beşiktaş’ın mutlaka görülmesi gereken yerleri arasında, Türkiye’de kurulan ilk askeri müze olan Deniz Müzesi, Çırağan Sarayı, Saray Koleksiyonları Müzesi, İstanbul Resim ve Heykel Müzesi ve Mustafa Kemal Müzesi yer alır. Gösterişli bir mimariye sahip olan ve önemli etkinliklere ev sahipliği yapan Çırağan Sarayı Beşiktaş’ta görülmeye değer yapıların başındadır.

Beşiktaş ayrıca, Yıldız Korusu ve Ihlamur Kasrı parklarıyla da ünlüdür. Oldukça geniş bir alana sahip olan bu parklarda hafta sonu kahvaltı edebilir ya da piknik yapabilirsiniz. Maçka Demokrasi Parkı da Dolmabahçe, Maçka ve Harbiye arasında bulunan büyük parklardandır. İlçe alışveriş imkanları olarak da oldukça geniş çeşitliliğe sahiptir. Beşiktaş Cumartesi Pazarı ve çarşısı, Beşiktaş deyince akla ilk gelen alışveriş yerleri arasındadır. Ayrıca ilçe kahvaltıcılar sokağı ve balık pazarıyla da oldukça meşhurdur. 

İstanbul’un yerli ve yabancı konserlerinin yapıldığı konser alanı olan KüçükÇiftlik Park da burada bulunur. Konser gibi etkinlikler için Beşiktaş'a geldiğinizde çok çeşitli İstanbul otelleri konaklama fırsatları yakalayabilirsiniz. İlçede Arnavutköy, Bebek, Etiler, Levent ve Ortaköy gibi tarihi yönden köklü ve aynı zamanda lüks semtler de yer alır. Beşiktaş’tayken bu semtlerden Ortaköy’e gidip mutlaka kumpir yemeli ve entel pazarda kurulan stantları gezmelisiniz. Sahiliyle ünlü Bebek’te yürüyüş yaptıktan sonra bir kahve içmeden buradan ayrılmamalısınız. İstanbul’un merkezinde yer alan Beşiktaş’a, Taksim’den dolmuş, Kadıköy’den vapur ve Mecidiyeköy’den de otobüsle rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Önemli Noktalar

Zorlu Performans Sanatları Merkezi
Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Pek çok sanat dalında ulusal ve uluslararası etkinliklerin düzenlendiği, Türkiye'nin en önemli çok amaçlı sanat merkezlerinden biri olan Zorlu Performans Sanatları Merkezi, İstanbul'un en hareketli ve büyük semtlerinden Beşiktaş'ta Zorlu Center Kompleksi içerisinde hizmet veriyor. Merkezi konumundan dolayı çevirisi 50'den fazla 5 yıldızlı otel, iş

Zorlu Performans Sanatları Merkezi otellerini gör
Acıbadem Fulya Hastanesi
Acıbadem Fulya Hastanesi

İstanbul’un en hareketli ve büyük ilçelerinden Beşiktaş’ta, İstanbul Havalimanı’na 40 kilometre, tarihi ve turistik noktalara ise kısa yürüyüş mesafelerinde yer alan Acıbadem Fulya Hastanesi, hastane ziyaretlerinin yanı sıra iş gezileri ve tatil konaklamaları için de hizmet sunan 50’ye yakın konaklama tesisiyle çevrili. Lüks ve konforlu odalarıyla

Acıbadem Fulya Hastanesi otellerini gör
Akmerkez
Akmerkez

İstanbul’un en büyük ve turistik ilçelerinden Beşiktaş'ta yer alan ve şehrin en eski alışveriş merkezlerinden biri olan Akmerkez; onlarca mağazası, sinema salonları, şık kafeleri, restoranları ve çocuk oyun alanlarıyla hem alışveriş yapmak hem de keyifli bir gün geçirmek için çok ziyaret ediliyor. Merkezi konumuyla dikkat çeken alışveriş merkezinin

Akmerkez otellerini gör
Boğaziçi Üniversitesi
Boğaziçi Üniversitesi

Türkiye’nin en köklü ve başarılı üniversitelerinden biri olarak 1863 yılında kurulan Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul'un en büyük ilçelerinden Beşiktaş'ın Bebek semtinde güzel bir konumda yer alıyor. Çevresinde hem üniversite ziyareti konaklamaları hem iş gezileri ve tatil amaçlı konaklamalar için hizmet veren otellerin bulunduğu üniversite, merkezi

Boğaziçi Üniversitesi otellerini gör

Beşiktaş Otelleriyle İlgili Son Yorumlar

Malta Bosphorus Hotel
Malta Bosphorus Hotel

“Eşsiz manzarası ve personelin nazik ve yardımsever tutumu otelden keyif almamızı arttırdı. Tatil rotanız istanbul ise bu otel tercihl...”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Hotel Bosfora
Hotel Bosfora

“Otel temiz güzeldi yeri çok iyi her yere rahat ulaşabiliyorsunuz ancak tesiste kahvaltı vs yok yemek ve minibar konusunda çok zayıf o...”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Sheraton İstanbul Levent
Sheraton İstanbul Levent

“Girişte depozito uygulaması mevcut”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Wind Suit
Wind Suit

“Herşey için çok teşekkür ederiz, çok memnun kaldık…”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Nevv Bosphorus Hotel & Suites
Nevv Bosphorus Hotel & Suites

“Lokasyon ve odalar mükemmel”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Renaissance Polat İstanbul Bosphorus Hotel
Renaissance Polat İstanbul Bosphorus Hotel

“çok güzel çok şık bit otel”

9,7 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Nish Suites
Nish Suites

“Personel gayet saygılıydı , şömine arızalı olmasaydı daha güzel olurdu tavsiye ediyorum”

7,7 İyi
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Delta Hotels By Marriott Istanbul Levent
Delta Hotels By Marriott Istanbul Levent

“Konumu, personel ilgisisi ve otelin rahatlığı gerçekten çok iyi. Her seyahatimde tercih ediyorum”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
AC Istanbul Macka
AC Istanbul Macka

“Genel olarak memnun kaldım ,teşekkürler.”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
W Hotel Istanbul
W Hotel Istanbul

“Konaklamak istediğim bir oteldi ,çok beğendim ve etkilendim unutamayacağım bir konaklama oldu.”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu

Beşiktaş Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Beşiktaş Seyahat Yazıları

Beşiktaş Sıkça Sorulan Sorular

Beşiktaş’ta bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Beşiktaş’taki popüler ucuz oteller içerisinde Konak Maçka Suites, Elite Marmara Bosphorus Suites ve Ayşem Sultan Hotel bulunuyor.

Beşiktaş’ta bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Beşiktaş’taki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Swissotel The Bosphorus Istanbul, Conrad Istanbul Bosphorus ve Mövenpick Hotel Istanbul Bosphorus bulunuyor.