İskele Meydanı Yakınındaki Oteller

En uygun İskele Meydanı yakınındaki otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz İskele Meydanı yakınındaki otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

İskele Meydanı Hakkında

İstanbul’un tarihi dokusu ve huzurlu atmosferi korumuş en sevilen gezi rotalarından biri olan Büyükada’nın en hareketli noktalarından İskele Meydanı’nın çevresinde büyüleyici İstanbul ve Marmara Denizi manzaraları sunan, otantik dekorasyonlu 75'ten fazla otel bulmanız mümkün. Profesyonel personelleri, yöresel lezzetler sunan restoranları, konforlu odalarıyla yılın her mevsimi çok ilgi gören butik otellerin yanı sıra kalabalık aileler ve gruplara uygun apart oteller veya pansiyonları da tercih edebilirsiniz.

Sahil kenarında sıralanan balık restoranları, çay bahçeleri ve kafelere kısa yürüyüşlerle rahatça ulaşabileceğiz İskele Meydanı otellerinden vapur iskelesine de kısa bir yürüyüşle gidebilirsiniz. Taksilerle veya bisiklet kiralayarak otellerden Büyükada merkezinin yanı sıra Rum Yetimhanesi, Adalar Müzesi, Dilburnu Tabiat Parkı, Aya Yorgi Kilisesi, Hamidiye Camii gibi çok ziyaret edilen turistik yerlere de kolayca ulaşmanız mümkün. Yaz aylarında tertemiz denizin tadını çıkarabileceğiniz Mavi Plaj’a 5 dakikalık yürüyüşle ulaşabileceğiz otellerden adanın her köşesinde sıralanan Halik Koyu, Viranbağ Plajı ve Bıyık Plajı’na da taksilerle 10 dakikada rahatça gidebilirsiniz.

İskele Meydanı Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.