Saint Kitts ve Nevis Otelleri Ara

En uygun Saint Kitts ve Nevis otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Saint Kitts ve Nevis otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Saint Kitts ve Nevis Hakkında

Saint Kitts veya kısaca St. Kitts, Saint Christopher Adası olarak da anılıyor. Karayip Denizi’nde yer alan ada ülkesinin doğusu Atlas Okyanusu’na bakıyor. St. Kitts, hem yüzölçümü hem de nüfusu bakımından Amerika’daki en küçük bağımsız ülke olma özelliğini taşıyor. Başkenti Basseterre.

Ülke St. Kitts adlı büyük ada ve hemen güneyinde yer alan The Narrows adlı küçük bir adadan oluşuyor. St. Kitts tropikal iklim kuşağında yer alan bir ülke. Yıl boyu sıcaklık 25-32 derece civarında ölçülüyor. Eylül, ekim ve kasım ayları yoğun tropikal yağmurların görüldüğü dönem. Bu zaman dilimi dışında yılın dokuz ayı St. Kitts’i ziyaret etmek için son derece uygun.

St. Kitts harika altın rengi kumsalların ve gök mavisi berrak suların yanı sıra geniş yağmur ormanlarına da sahip. Ülkeyi ziyaret edenlerin çok tercih ettiği aktivitelerden biri bu yağmur ormanlarında yapılan doğa yürüyüşleri. Zengin bir sualtı canlı dünyasının da bulunduğu St. Kitts’de tüplü ya da şnorkelli dalış turlarına da katılabilirsiniz. Ada açıklarında bulunan gemi enkazlarını da görebileceğiniz bu turlarda mercan kayalıkları dalgıçlara unutamayacakları görüntüler vaat ediyor.

Brimstone Hill Fortress Ulusal Parkı, Cottle Kilisesi, Liamuiga Yanardağı ile Bağımsızlık Meydanı St. Kitts’de görülecek yerlerin başında geliyor. Ayrıca ülke halkı için müzik gerçekten önemli ve yıl boyu çeşitli müzik festivalleri düzenleniyor.

Ülke mutfağı çeşitlilik gösterse de Amerikan yeme içme alışkanlıkları baskın geliyor. St. Kitts ziyaretçilerine ülkenin değişik türlerdeki deniz mahsullerinden yapılan yemekler özellikle tavsiye ediliyor. Tropikal meyveler ise mutlaka denenmesi gereken yiyeceklerin başında geliyor.

Türkiye’den St. Kitts’e direkt uçak seferi düzenlenmiyor. Unutulmaz bir deniz tatili yaşayacağınız ve doğal zenginliklerine hayran kalacağınız St. Kitts’e ulaşmak için en uygun direkt ve aktarmalı uçak bileti fırsatlarını Enuygun.com'da bulabilir, karşılaştırabilir ve biletinizi anında satın alabilirsiniz.